Odplesali zadnji ples

VIDEO: Zmagovalka Natalija o Roku Petroviču in dihanju s polnimi pljuči

R.T.
28. 5. 2018, 08.31
Posodobljeno: 28. 5. 2018, 09.06
Deli članek:

Odplesali so še zadnji ples: plesni šov Zvezde plešejo se je zaključil z zmago Natalije Gros.

POP TV
Natalija Gros in Miha Perat

Tokrat je glas ljudstva enoten: gledalci šova Zvezde plešejo so si edini, da si je Natalija Gros zaslužila lovoriko v letošnjem velikem finalu. S plesalcem Miho Peratom sta v superfinalu premagala Gašperja Rifla in njegovo soplesalko Majo Geršak ter prejela plesni globus.

"Pika na i najinemu plesnemu popotovanju ... Argentinski tango. Za naju, za vas. HVALA", je po zmagi napisala Natalija na facebooku.

V drugem zapisu pa je navedla besede prezgodaj umrlega smučarka Roka Petroviča: "Zmaga mi pomeni predvsem potrditev mojega dela in spoštovanja strokovnega dela tistih, ki so mi do uspehov pomagali, šele potem vse ostalo; pa vendar si na progi vedno sam.« Rok Petrovič (1986)
Hvala. Srečna sem. Vesela in zadovoljna, plesno izpolnjena in osvobojena... Diham s polnimi pljuči in grem v nov dan in novemu začetku naproti ..."

V finale so se sicer prebili trije plesni pari, poleg Natalije in Gašperja je bila to še Gorka Berden. Prva naloga, ki jih je čakala v finalu, je bila izvedba plesa, za za katerega so sodniki določili, da je bil najslabše izveden v vseh oddajah. In sodnike sta najbolj prepričala Gašper in Natalija.

V superfinalu sta plesalca lahko odplesala ples po svoji izbiri. Natalija in Miha sta si izbrala argentinski tango, Gašper in Maja pa moderni ples. In nato ja napočil čas, da gledalci izberejo zmagovalca. Glasove so namenili Nataliji.