Videospot

Blue Planet želijo biti očarani

P.R.
29. 5. 2018, 11.10
Posodobljeno: 29. 5. 2018, 11.29
Deli članek:

Priljubljena prekmurska zasedba Blue Planet, ki že več kot desetletje zabava množice po Pomurju, je izdala nov videospot za pesem 'Očaraj me'.

Blue Planet

Skupina, ki jo sestavljajo vokalist Robert Šebjanič, klaviaturist Bojan Koltaj, Matjaž Kučan na basu, Jože Glažar na kitari in Mitja Domonkoš za bobni, je videospot posnela v križveskih gozdovih na Goričkem.

To ni prvi videospot, ki ga je zasedba prekmurskih glasbenikov posnela, je pa gotovo najbolj dovršen. "Precej profesionalno smo se tokrat lotili snemanja videospota, pozorni smo bili na detajle. Snemala sva dva snemalca, v križevsko "šumo" smo pripeljali celo barko," so povedali člani skupine, eden izmed njih pa je celo odprl sef z ljubezenskimi pismi, ki jih je kot srednješolec prejel in jih vpletel v samo zgodbo. Tako punce le preverite, katera se najde med njimi kot lastnica…

Blue Planet

Besedilo in glasbo za pesem Očaraj me je napisal znani slovenski glasbenik in producent Alex Volasko, aranžma pa sta poleg njega pripravila še Roman in Goran Sarjaš. Videospot je produciral Simon Škafar, ogledate pa si ga lahko na uradni spletni strani prekmurske glasbene skupine.

Izvedeli smo še, da so fantje sicer že spet v studiu. Ta teden se jim bo tam pridružila še mlada prekmurska pevka – pripravljajo namreč novi singl.