Uspeh za uspehom

Indira je o tem vedno sanjala

V. M.
18. 4. 2018, 09.29
Posodobljeno: 18. 4. 2018, 09.58
Deli članek:

Indira je presrečna, saj kot pravi, niza uspehe enega za drugim …

Planet TV
Matic in Indira.

Lepa finalistka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić žari od sreče in ponosa. V zadnjem času jo lahko spremljamo na malih zaslonih, sicer pa še vedno ustvarja v svojem svetu ličil, ki ji je že od nekdaj tako pri srcu. Kot pravi, se ji je v minulem mesecu zgodilo zelo veliko, komaj pa tudi čaka, da svojim sledilcem razkrije kaj več.

''Brez ličenja v mojem lajfu ne gre, sledim svojim sanjam in moja kariera gre še samo strmo navzgor, delam brez počitka in zaradi tega nizam uspehe eden za drugim. Veste kaj je tukaj najlepše? Da pri vsem tem neznansko uživam! Komaj čakam jutranjo budilko in dišečo kavico, ki jo spijem s prvo stranko,'' je Indira zapisala na družabnem omrežju, ob čemer je z grenkobo pomislila tudi na vse tiste, ki bodo njene besede pospremili z negativnim odzivom.

''Najverjetneje se bo spet našel nekdo, ki bo negativno komentiral 'Le kakšne uspehe ti nizaš', ampak takšni ljudje se ne zavedajo, da mi tudi čisto vsakdanje malenkosti neznansko veliko pomenijo! Zame je uspeh, kadar mi stranke iskreno priznajo, da so se počutile najlepše na svojem maturancu, da mi polepšajo dan s svojim smehom, da se mi stranke vedno znova vračajo! Vedno sem sanjala o tem, da bom lahko tudi kdaj naličila znano osebnost! To se mi dogaja vedno bolj pogosto. Pa tudi, da bi ličila na kakšnem snemanju ...vse to so bile moje sanje, ki jih danes uresničujem.''

Indira je v zapisu izrazila še hvaležnost za družino, ki jo podpira, za prave prijatelje, ki ji vedno stojijo ob strani in čudovitega fanta, ki razume njene sanje in ji nesebično pomaga, da jih dosežeta skupaj.