Markle's Sparkle

Prinčeva zaročenka bo imela svojo marihuano

S.N.Č./Novice Svet24
18. 4. 2018, 07.16
Deli članek:

Medtem ko nekateri sorodniki bodoče britanske kraljevske neveste Meghan Markle po njej zlivajo gnev, ker jih ni povabila na poroko, se je njen nečak pametno odločil, da izkoristi njeno ime.

Thomas Markle Jr / Arhiv časopisa Novice Svet24
Meghan je Tylerja (deček z lutko) pogosto čuvala, ko je bil majhen.

Najbolj glasna pri karanju svoje polsestre je bila v zadnjih dneh spet Samantha Markle. Na družbenem omrežju je ogorčeno zapisala, da bi morali biti vsi Marklovi povabljeni že iz samega človekoljubja, če je tja sicer povabljenih 2000 tujcev. »Najin stric, brat, jaz, ki sem bila 30 let njena najboljša prijateljica, nečaki. Ne gre za vprašanje bližine. Družina je družina,« je bila ostra.

Da ni povabljena na kraljevsko poroko, ki bo 19. maja, je zabolelo tudi Meghanino sestrično Trish Gallup, ki je medijem razkrila, da je pismo z vprašanjem, zakaj ni med svati, poslala kar princu Harryju osebno. Priznala pa je tudi, da je od takrat, ko ga je poslala, minilo že kar nekaj časa, odgovora pa še ni prejela.

IZNAJDLJIVEC

Vabila na sestričnino poroko si zagotovo želi tudi petindvajsetletni Tyler Dooley, a Meghan očitno ne bo utrujal, ker ima dovolj drugega dela. Mladenič je namreč izredno inovativen kmet, ki se je specializiral za pridelavo različnih vrst marihuane in s svojo dejavnostjo tudi izredno dobro zasluži.

V čast svoji 11 let starejši sestrični, ki ga je pogosto čuvala, ko je bil majhen, je sklenil poimenovati novo vrste marihuane, ki jo trenutno razvija in bo imela menda najmočnejši protibolečinski učinek do zdaj. Ime ji bo Markle's Sparkle.

ČEZ LUŽO

Sicer pa se Meghan te dni mudi v svoji domovini, kamor je odpotovala, da si dokončno in po vsem pravilih pridobi britanski vizum. Opažena je bila v centru za pridobivanje vizumov v Chicagu, kjer se je zadržala četrt ure. Da bi ostala neopažena, si je nadela velika črna očala in čepico s ščitkom, a so je nekateri obiskovalci centra vseeno prepoznali in ji celo zaželeli vso srečo v njenem novem domu čez lužo.