Meghan kot druga Diana

Zlobne govorice o prinčevi nevesti

S.N.Č./Novice Svet24
8. 4. 2018, 21.10
Deli članek:

Poročni dan britanskega princa Harryja in njegove zaročenke Meghan Markle postaja bolj in bolj nenavadno začrtan. Vse več podrobnosti namreč sovpada z okusom, kot ga je imela princesa Diana.

Profimedia
Meghan bo na poročni dan menda nosila isto tiaro, kot jo je njena pokojna tašča.

Seveda je pričakovano, da se bodo 19. maja nekako poklonili tudi princesi ljudskih src, vendar …

Za poroko v stilu Lady Di menda ne navija toliko njen sin kot bodoča nevesta.

Obsedena?

Odkar se za Megan zdi, da ji je s tem, ko je osvojila srce pravega princa, padla sekirica v med, se pojavlja vse več tistih, ki jih škodoželjnost preveva do obisti.

Posebej tisti, ki jo poznajo že iz mladosti, izkoriščajo »prijateljstvo« z njo in medijem prodajajo zgodbe, za katere se ne more niti preveriti, ali so resnične ali so zrasle na njihovih zelnikih nevoščljivosti. V zadnjih dneh se je pojavilo kar nekaj tako imenovanih Meghaninih prijateljev, ki trdijo, da je lepotica, odkar pomnijo, dobesedno obsedena z likom princese Diane. Po njihovih besedah bi naredila vse, samo da bi jo poimenovali druga Diana.

Meghan naj bi smrt princese Diane globoko pretresla, med televizijskim prenosom pogreba valižanske princese leta 1997, ki ga je gledala skupaj z družino, so ji menda drle solze po licih. In prav zaradi sočutja, ki ga je Diana s svojim delovanjem naklonila trpečim, naj bi se tudi Meghan podala na pot humanitarnosti.

A če bo Meghan tako sočutna in nežna, kot je bila še danes oboževana Diana, je Britancem seveda več kot po godu. Zlobne govorice na račun izbranke princa Harryja jih ne ganejo.

Ko je zdaj z dvora pricurljala informacija, da bo Meghan na poročni dan nosila prav Dianino tiaro in da bodo skoraj vsi cvetlični aranžmaji v Dianini najljubši barvi – beli, je s tem požela odobravanje in se ljudstvu samo še bolj priljubila.