romantična gesta

Čudovito presenečenje za pevko Tjašo

Teja Pelko / Novice Svet24
28. 2. 2018, 20.30
Deli članek:

Pevka Tjaša Hrovat, ki jo je širša javnost spoznala v oddaji X Factor, je oddana.

Osebni arhiv
Uroš je v polno zadel tudi s prstanom.

Njen fant Uroš Steklasa je šel na kolena kar na odru med muzikalom Pepelka. S svojo romantično gesto je Tjašo zelo presenetil, tudi nekaj solz sreče je potočila.

»Meni se o zaroki niti sanjalo ni, dokler nisem zagledala prstana in slišala Uroševega govora. To je naredil med zadnjo predstavo Pepelka. Po navadi v tem prizoru na oder pride dobra vila in zapoje še zadnji delček pesmi. Tisti dan pa je ni bilo na oder, nastala je tišina, in poskušala sem rešiti prizor tako, da sem začela peti tisto, kar bi morala ona. Ironično je, da gre besedilo pesmi takole: 'Ni smiselno, a se sanje izpolnijo.' Uroš me je nato ustavil in rekel: 'Je smiselno, Tjaša, je.' Nič mi ni bilo jasno, kaj se dogaja, nato pa je kralj prinesel prstan, jaz pa v jok iz same sreče. Bilo je pravljično. Jokali smo vsi na odru in tudi skoraj vsi v publiki,« nam je razkrila Tjaša.

Osebni arhiv
Tjašo je Uroš za roko zaprosil kar med predstavo.

PRESREČNA PRABABICA

Uroš je svoje dejanje skrbno načrtoval, na predstavo je tudi povabil njene in svoje starše in sorodnike, tako da so bili priča temu romantičnemu trenutku. »Bilo je zelo čustveno. Zaroko smo proslavili kar v zaodrju, po predstavi. Uroš je mislil tudi na to. Prinesel je penino in prigrizke,« nam je zaupala pevka. O zaroki je Tjaša nato najprej obvestila svojo prababico, ki jo je vedno skrbelo, da se nikoli ne bosta poročila, ker živita na koruzi. »Zelo je bila vesela novice in vsi že komaj čakajo na ohcet, prijateljice pa tudi na dekliščino,« je povedala Tjaša.

ZAROČNI PRSTAN

Uroš je v polno zadel tudi z zaročnim prstanom. »Jaz že od nekdaj ne maram in ne nosim nakita in velikokrat sva se pogovarjala o tem, kako bi to zagato rešila, ko bi se enkrat poročila. Vedel je, da če bom nosila prstan, bo moral biti res ozek in ne preveč vpadljiv. Našel je pravega in ga nosim. Sicer se še privajam na občutek, a vedno ko ga pogledam, se spomnim na to čudovito presenečenje,« nam je dejala pevka.

POROKA IN NARAŠČAJ

Poroko par načrtuje naslednje leto, saj letos sploh nimata več proste sobote; že vse so zapolnjene s petjem na drugih porokah. Kakšnih večjih težav pri organizaciji poroke sicer pevka ne pričakuje, saj imata na ta obred oba podoben pogled. O naraščaju pa trenutno še ne razmišljata, saj imata za to po njenih besedah še dovolj časa.