Deklici

Nobena od teorij ne napoveduje fantka

S.N.Č./Novice Svet24
27. 2. 2018, 21.00
Deli članek:

Toliko špekulacij, kot jih je v zvezi z zadnjo nosečnostjo Kate Middleton, ni bilo niti, ko je otroka pričakovala princesa Diana, ki je do zdaj veljala za rekorderko na tem področju.

Profimedia
Po nečem pa se vojvodinjina tretja nosečnost vsekakor razlikuje od prvih dveh: po nasmehih, ki so tako široki, da bolj že ne bi mogli biti.

Britanski mediji so tako že ob dopolnjenem šestem mescu nosečnosti suvereno in svečano zapisali, da vojvodinja Cambriška, soproga kronskega britanskega princa Williama, pričakuje deklico.

PRIMERJAVE

Kate se na govorice o svoji nosečnosti ne ozira, ampak vestno in dobre volje opravlja svoje uradne dolžnosti, pred dnevi je obiskala celo gasilsko postajo.

Svojo teorijo so zgradili na primerjanju zaobljenosti trebuščka v njeni prvi nosečnosti, ko je pod srcem nosila dečka, in v drugi, ko je v njej rasla deklica.

Prve tovrstne primerjave, podkrepljene s fotografijami iz vseh treh nosečnosti, ki so se pojavile, ko je bila Kate v sedmem mesecu nosečnosti, in trajajo še zdaj, ko je noseča že skoraj osem mesecev, tezo o deklici potrjujejo.

KONEC UGIBANJ

Zdaj pa so na plan prišle prav šokanten novice, ki se bohotijo pod naslovom »Potrjeno! Kate je noseča z dvojčkoma« in podobnimi trdilnimi stavki. Sprva se je sicer še ugibalo, ali pod srcem nosi dve princeski ali dva princa, a zdaj je razjasnjeno tudi to.

Vojvodinja naj bi svojim najbližjim namreč na družinskem srečanju v ožjem krogu nedavno sama razkrila, da je noseča z dvema princeskama, nekaterim prijateljicam in sorodnikom pa je celo že pokazala fotografijo z ultrazvoka.

Profimedia
V javnosti se Kate, če je le mogoče, pojavlja skupaj z možem, princem Williamom, s katerim se po pripovedovanju virov z dvora vedeta kot sveža zaljubljenca.

KOMAJ VERJETNO

Na zadnjem sonogramu je Kate menda že lahko videla svoji enojajčni dvojčici v akciji. »Ena od dvojčic je bila mirna in sproščena, druga pa je imela ogromno energije,« je razkril bližnji vir. »Na neki način je Kate že jasno, kakšni bosta njuni osebnosti. Vojvodinja se šali, da je tista bolj aktivna 'kraljica drame v nastajanju'.«

Čeprav je novica o dveh princeskah vroča kot žemljica, pa se vseeno zdi, da je za las privlečena. Kako Kate naokoli razkazuje fotografijo svojih še nerojenih dvojčic, si je pač malce težko predstavljati.