Srečna

Televizijska voditeljica je rodila prvorojenca Marka

Nejc Simšič
21. 12. 2017, 20.00
Deli članek:

Prodorni obraz komercialne televizije Maja Sodja se je pridružila četici znanih Slovenk, ki so letos postale mamice.

POP TV
Maja Sodja je postala mamica, kar si je neizmerno želela.

Prodorna televizijska voditeljica in novinarka Maja Sodja je prijateljem sporočila veselo novico, da je rodila zdravega fantka Marka.

Maja je brez zapletov rodila zdravega fantka Marka, s katerim že uživajo prve skupne trenutke.

Dolgoletna novinarka in voditeljica na Pop TV je tako tik pred koncem leta prvič postala mamica, kar si je že dolgo želela. S partnerjem in fotografom Damjanom Žibertom sta se razveselila fantka, ki sta mu dala ime Mark. »Mark je kot angel. Vsi smo super. Na vrsti so crkljanje in poljubčki,« je prijateljem v sporočilu zapisala novopečena mamica, hkrati pa potrdila, da se mlada družinica počuti čudovito.

POP TV
Rodila je sina, ki sta mu s partnerjem dala ime Mark.

DELAVNA DO ZADNJEGA

VESELJE

Porod je potekal brez težav in Maja je kmalu vsem sporočila veselo novico o rojstvu prvorojenca, ki se ga je razveselil tudi očka Damjan Žibert – s prijatelji je že uspešno proslavil rojstvo otroka.

Maja, ki je na Pop TV najprej delovala kot novinarka informativne oddaje 24ur, nato je postala voditeljica 24ur Zvečer, pozneje je vodila oddajo Epilog in se pred kratkim vrnila v oddajo 24ur, kjer ustvarja prodorno rubriko 24ur Inšpektor, je delala vse do predsedniških volitev, nato pa je odšla na zasluženi porodniški dopust. Kot je povedala še nekaj dni pred porodom, jo zdaj čakajo najlepši trenutki v življenju, saj se materinske vloge že zelo veseli, predvsem pa bo nekaj mesecev uživala v družinskih radostih in ne mislila na službene obveznosti. Novopečeni družinici iskreno čestitamo tudi iz uredništva Svet24.

***TEMPLEJT A19 - SPODNJA SLIKA GRE ČEZ TEKST DESNO POUDAREK: Maja je brez zapletov rodila zdravega fantka Marka, s katerim že uživajo prve skupne trenutke. OKVIRČEK: VESELJE Porod je potekal brez težav in Maja je kmalu vsem sporočila veselo novico o rojstvu prvorojenca, ki se ga je razveselil tudi očka Damjan Žibert – s prijatelji je že uspešno proslavil rojstvo otroka. SLIKE: (maja sodja) Maja Sodja je postala mamica, kar si je neizmerno želela. (maja sodja) Rodila je sina, ki sta mu s partnerjem dala ime Mark.***