ŠOK

Zvezdnika Usodnega vina šokirala z ločitvijo

C.R.
9. 9. 2017, 20.10
Deli članek:

Čeprav sta delovala kot usklajena zakonca, sta igralka Mojca Funkl in igralec Gregor Gruden sredi ločitvenega postopka, s čimer sta šokirala vse prijatelje in znance.

Marko Vavpotič/M24
Veljala sta za uigran zakonski par, zato sta z ločitvijo šokirala.

Kot strela z jasnega je prišla novica o novi zvezdniški ločitvi, na katero nihče niti pomislil ne bi. Po sedmih letih zakona sta družinsko srečo zaključila priljubljena zvezdnika serije Usodno vino, igralca Mojca Funkl in Gregor Gruden.

Marko Vavpotič
Njunega zakona je po sedmih letih nepreklicno konec.

PRED POROKO PRIJATELJA Mojca in Gregor sta se najprej spoznala v impro ligi, nato sta bila sodelavca in velika prijatelja, potem pa sta šla še enkrat v Sarajevo plesat in drugo je zgodovina, kot pravijo.

Vir blizu igralke nam je namignil, da se je zakon zaključil praktično čez noč. »Nihče pravzaprav ne ve, kaj natanko je bilo. Znano je le, da sta se nekega večera igralca hudo sprla, potem je Gregor odšel od doma in se ni nikoli vrnil. In zdaj sta v ločitvenem postopku,« je razložil naš zanesljivi vir, ki nam je zaupal tudi to, da bosta Mojca in Gregor poskušala ohranjati »dober« odnos zaradi dveh otrok, sinov Franeta Jakoba in Lovra, ki pri obeh ostajata skrb številka ena. In prav z ločitvijo sta šokirala vse domače, znance in prijatelje, saj sta veljala za usklajen par, ki lahko premaga vse ovire. A očitno so se motili … Zdaj je tudi vprašanje, kako bosta delovala v Mestnem gledališču ljubljanskem, kjer oba delata že vrsto let, čeprav sta pred časom oba povedala, da ko prideta v službo, vzpostavita s. p. o. ali strogo profesionalen odnos.

POP TV
Mojca si misli zaposli z igranjem v novi seriji Reka ljubezni.