Igor Mikić

VIDEO: Zvezdnik se je zabaval v zabaviščnem parku

tp
9. 9. 2017, 17.00
Deli članek:

Igor Mikić, eden najbolj postavnih mladeničev pri nas je v manj kot letu dni delovanja na glasbenem področju ustvaril že svojo tretjo pesem. Naslov ima #TOPAJA.

last izvajalca
Pri novi pesmi se je Mikiću pridružila mlada slovenska pevka Suzy.

Skladba je preplavila družbena omrežja in sprožila pravi val navdušenja med mladimi, zanjo pa je Igor Mikić ustvaril tudi unikaten videospot.

Besedila piše sam

»Ni vedno lahko, treba je poiskati pravo rdečo nit pesmi, ohranjati zagon do konca in slediti trendom. Vedno se rad približam mladini, ustvarjam za njih in z njimi. Na mladih svet stoji. TO PA JA!« pravi Igor. 

Na snemanju pesmi in pri njeni vizualni upodobitvi se je manekenu, voditelju, igralcu in vse bolj prodornemu glasbenemu izvajalcu pridružila odlična perspektivna mlada slovenska pevka Suzy, ki je s svojim glasom in stasom takoj osvojila srca poslušalcev.

Spot sta pevca ustvarila iz nešteto sebkov, ki jih je Igor posnel v zabaviščnem parku. »Snemanje videospota je bila velika pustolovščina. V zabaviščni park sva se odpravila na kratek oddih po koncu snemanja v studiu, ker sva se tako noro dobro zabavala, pa sva se odločila, da tam posnameva tudi videospot. Ni lepšega kot spontani, resnično srečni trenutki, zbrani v skupen izdelek. Dandanes se družbena omrežja utapljajo v videospotih z dragimi avtomobili, velikimi količinami alkohola in nerealnimi vsotami denarja. To zame ni resnični svet. To je virtualni svet, ki zavaja ljudi. To nisem jaz. Moj cilj je bil pesem in videospot bolj približati ljudem ter jih spomniti na iskrenost in na to, kaj je resnično pomembno v življenju – smeh in sreča,« poudarja Igor.

last izvajalca
Igor se je med snemanjem sebkov zelo zabaval.