Šokantno

VIDEO: »Mirela zadovoljevala Milija« – še drugič posiljena?

R.T.
1. 6. 2017, 10.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ime kanala je Parovi TV HAPPY. Če gre verjeti zapisanemu na spletni strani youtube.com, je kanal in vsebina na njem v lasti beograjske Happy TV, zaslužne za resničnostni šov Parovi. Ena od povezav na uradni spletni strani Happy TV vodi na omenjeni kanal.

Zajem zaslonske slike
Mirela in Mili, ko so ju kamere prvič ujele.

Na njem se je včeraj znašel videoposnetek (število ogledov vztrajno raste). Ta naj bi prikazoval Mirelo Lapanović, zmagovalko slovenske edicije resničnostnega šova Big Brother, kako domnevno »zadovoljuje« Milutina Radosavljevića – Milija.

Par se je že znašel v postelji. Mirelin zaročenec Andrej Laharnar je Milija obtožil posilstva, Mirela je krivila alkohol, zadeva pa je ostala brez pravega epiloga.

Slaba kakovost

Kaj je znanega o tokratnem podvigu? Bore malo. O verodostojnosti bolj kot ne nedvoumnega naslova je na podlagi prikazanega težko soditi. Posnetek je črno-bel in slabe kakovosti. V ospredju je delno zakrit moški, druge osebe se praktično ne vidi. Dejstva, da se pod odejo nekaj dogaja, skorajda ni mogoče zanikati, je pa nemogoče reči, kaj sta akterja počela.

Pojasnilo gotovo ne bo izostalo.