Ne spusti je iz oči

Miki srečen v objemu Tanje Ribič

K.A.
1. 5. 2017, 08.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po devetih dneh je Tanja Ribič znova srečna in pomirjena, saj je kosmatinec Miki znova v varnem zavetju domačega okolja.

Facebook
Tanja Ribič

Slovenska igralka Tanja Ribič je v zadnjih dneh preživljala pravo agonijo, saj je zaradi pogrešanega hišnega ljubljenčka Mikija, vse svoje moči usmerjala v iskalno akcijo in se trudila, da bi 14 letnega kosmatinca kar najhitreje vrnila v varen objem domačih. Po 9 dneh je iskalna akcija obrodila sadove in Miki se je tik pred prazniki vrnil domov. Tanji se je pošteno oddahnilo, Miki pa se počasi vrača v stare tirnice in ostaja živahen in poln energije. 

Seveda številne zanima kako so potekale prve urice po vrnitvi domov. Tanja pa je na facebooku zapisala: "Prvi večer smo mu pobrali približno 50 klopov, drugi dan je samo ležal in jedel in ogromno pil (ugotovili smo, da je jedel kamenje in neko folijo) in šele včeraj sem ga skopala, ker ga nisem hotela dodatno vznemirjati," je zaupala presrečna Tanja, ki je na malega kosmatinca zelo navezana, kakor tudi vsa družina Ribič - Djurić. Vsekakor radostni prazniki.