Neuspeh

Challe Salle za dekle ni imel dovolj denarja

Teja Pelko
30. 4. 2017, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Čeprav 26-letni mladenič velja za najlepšega slovenskega raperja, pa je glasbenik na lastni koži občutil, da včasih to ni dovolj.

Klemen Maček
Challe se s svojim delom trudi biti zgled vsem mladim, to pa mu več kot očitno tudi uspeva.

Še posebno v primerih, ko so simpatiji bolj kot čustva pomembne materialne dobrine.

»Nekaj let nazaj mi je bila zelo všeč ena punca, vendar je bila zasedena. Hodila je s fantom, ki je imel veliko denarja. Bilo je očitno, iz katerih razlogov je z njim. Kljub temu sem želel biti z njo. Trudil sem se in jo kar nekaj časa osvajal, preden se je odzvala na povabilo na kavo. Dobila sva se in na koncu večera mi je rekla: 'Super si, všeč si mi, vendar žal denar vrti ta svet in ti ga zame nimaš dovolj.' Če ne drugega, je bila vsaj iskrena,« nam je v smehu dejal Vrhničan.

VSE JE ZA NEKAJ DOBRO

Omenjena prigoda je glasbeniku služila kot navdih za novo pesem Lagano, s katero je pozitivno presenetil vse poslušalce, saj se raper tokrat predstavlja v čisto novi luči. Gre namreč za njegovo prvo reggaeton pesem. Zanjo je posnel tudi videospot, v katerem je pokazal svoje igralske sposobnosti. »Pesem govori o tem, da sem zaljubljen v dekle, ki je ne zanimam, ker ima bogatega fanta, ki jo razvaja. Jaz pa sem navaden, preprost fant, ki bi naredil vse, da jo osvoji. V videospotu smo tako prikazali različna dela, ki jih brez sramu opravljam – smetar, vrtnar, čistilec in natakar. Ves dan delam, borim se za preživetje, ob tem pa na vseh mestih srečujem njo, ki me čisto je obnorela,« je zgodbo videospota opisal Challe. Glavno žensko vlogo je odigrala privlačna hrvaška manekenka Yvonne Srdoč, ki se v prostem času ukvarja tudi s petjem, poleg nje pa se pojavi slovenski maneken, voditelj in glasbenik Igor Mikić. V spotu lahko opazimo še eno dekle, Challetovo mlajšo sestro Majo.