Masterchef

FOTO: Od solz do objemov, poškodb in lasu v jedi

tp
30. 4. 2017, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V letošnji sezoni oddaje MasterChef Slovenija, ki so jo gledalci zelo lepo sprejeli, saj beleži odlične rezultate gledanosti, smo videli že kar nekaj zanimivih trenutkov.

POP TV
Tudi Salome je pred kamerami točila solze.

Poleg odličnih kuharskih mojstrovin je med drugim prišlo do prvega objema sodnice Alme, ki sicer velja za zelo strogo.

SOLZE

Prvi se je v oddaji razjokal najmlajši tekmovalec Elvis, ko je izpovedal svojo žalostno zgodbo iz otroštva. Elvis v osnovni šoli ni imel veliko prijateljev, poleg tega živi samo z mamo. Ko je vstopil v srednjo šolo, je tam našel prave prijatelje, ki so ga tudi prijavili v oddajo MasterChef in ga bodrili. Kmalu za njim se je zjokala tudi Salome.

POP TV
Prvi se je v oddaji razjokal najmlajši tekmovalec Elvis.

ALMIN PRVI OBJEM

Prvič se je zgodilo, da je pregovorno stroga sodnica Alma sestopila z odra in tekmovalcu namenila objem. Objeta je bila prav pri solzah omenjena Salome, ki je sodnico navdušila s svojo juho, ta pa jo je v znak poguma in samozavesti stisnila k sebi. Salome se je takrat prvič razjokala, ne pa tudi zadnjič. To pa še ni vse. Alma se je tudi usedla na tla in pokramljala z Boštjanom Megličem - Peško. Dejala mu je, da mora pokazati več znanja, in to ne samo takrat, ko ga pritisne v kot.

POP TV
Almin objem Salome.

SPEKTAKULAREN PADEC

Najbolj spektakularno je padel Elvis, ko je z vso vnemo kuhal na izločitvenem testu. Da je takrat v igri vse, je pokazal tudi Peška, ki je prav tako klecnil in si rahlo poškodoval gleženj. Videli smo tudi nekaj ureznin, a na Pop TV zagotavljajo, da bomo najbolj pomembno ureznino še videli.

POP TV
Alma med kramljanjem z Boštjanom Megličem - Peško.

AMERIŠKA GOSTJA

Iz ameriškega MasterChefa je prišla Ramsayjeva ljubljenka slovenskih korenin Katrina Kozar, ki je v šesti sezoni priljubljenega tekmovanja prišla do uvrstitve med top 5. Katrina je bila gostujoča četrta sodnica, ki je tekmovalcem dodelila tudi nalogo. Morali so pripraviti krvavice, s katerimi je tudi sama navdušila Ramsayja. Katarina je bila v Sloveniji prvič in je bila nad njo navdušena. Poleg kuhinje MasterChefa je obiskala še slovenske znamenitosti – od Postojnske jame do Bleda.

POP TV
Kuhinjo MasterChefa je obiskala Ramsayjeva ljubljenka slovenskih korenin Katrina Kozar.

GORI!

Na srečo kuhinje MasterChefa še nihče ni zažgal, ognja pa je bilo že veliko. Ko je na štedilniku prevroče olje, se to prav hitro vname. Največja »požara« sta nam prikazala Salome in Iztok. Salome je »kurila« vpričo gostujoče ameriške sodnice, medtem ko je Iztok zažgal meso v paru s Salome, ki ga je opomnila: »A ti flambiraš meso?« »Ne, pečem,« je bil njegov odgovor, ko je v ponev metal dodatno meso, iz katerega se je vil ogenj.

POP TV
Na srečo kuhinje MasterChefa še nihče ni zažgal, ognja pa je bilo že veliko.

Las v hrani

Ekipi sta imeli tekmovanje v pripravi zajtrkov. Zmagala je skupina Iztoka Škete, medtem ko je mladi Elvis doživel pravi poraz. Njegovi zajtrki so bili neenaki, florentinska omaka ni bila pravilno narejena in za konec je sodnica Alma v enem od zajtrkov našla še las. Gnusno! 

POP TV
Alma je v enem izmed zajtrkov našla las.