Ogorčeni

Spolno občevala kar na ulici

pk
1. 5. 2017, 08.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Se moda seksanja na javnih mestih razvija tudi pri nas? Opaženi tudi v Novi Gorici.

printscreen
Družba mladih je ljubimca, ki sta občevala, posnela in posnetek objavila na spletu.

V italijanskem Tržiču, mestu v goriški pokrajini, je javnost šokiral prizor z ulic. Ženska in moški sta si kar na prostem privoščila mesene užitke. Za mimoidoče se nista pretirano zmenila.

Njuno nespodobno početje, do katerega je prišlo pred dnevi v zgodnjem večernem času, je posnela skupina mladih, ki se je ravno v tistem trenutku znašla v bližini kraja dogodka.

Zahtevajo več nadzora

Previdno!

Seks na javnem mestu vas lahko drago stane. Policija vas lahko oglobi s kaznijo v višini od 200 do 400 evrov.

Povedali so, da sicer niso bili edini, ki so ju videli. Menda je mimo njiju šla tudi ogorčena mlada družinica. Najprej sta imela ljubimca spolni odnos za zidom ene od stavb na ulici Barbarigo, nato sta svoj »posel« nadaljevala še na tleh, na istem kraju.

Videoposnetek je mlada združba kmalu objavila na družbenem omrežju, z namenom, da javnost seznani s tem, kaj vse se dogaja v njihovem domačem kraju. Poulični seks je med domačini sprožil precej razburjenja. Celo toliko, da od oblasti zahtevajo, da se v njihovem kraju poostri nadzor, saj menijo, da je dogodek jasno sporočilo, da so v kraju vse bolj razširjene prostitucija in droge.

Podobno tudi pri nas

Očitno smo imeli tak primer nedavno tudi pri nas. Tako poročate pridruženi internetni debati, ki jo je sprožil posnetek občevanja iz Tržiča. Marko iz Nove Gorice je namreč zapisal, da se že nekaj dni govori, da se je podobno zgodilo tudi pri njih. »V baru sem včeraj slišal, da sta neki moški in ženska minuli vikend seksala kar na makadamskem parkirišču na ulici Gradnikove brigade. Menda ju je videlo nekaj ljudi, več pa ne vem,« je zapisal.

printscreen
Kdo sta ljubimca, ni znano. Ju bo pa poskušala razkriti in kaznovati policija.

Na novogoriških ulicah smo preverili, ali je še kdo slišal kaj podobnega, vendar nam nihče od vprašanih tega ni potrdil, pravijo pa, da se ne bi čudili, če bi bilo to res. »Glede na to, da je v Novi Gorici polno Italijanov, ki tu hodijo v igralnice in iščejo tudi seks, je to zelo verjeten scenarij. Dvomim torej, da je šlo za Slovenca. Verjeno sta se, ker sta tujca, lažje odločila, da občujeta kar na očeh javnosti, saj ju nihče ne pozna,« je mnenje domačinke.

Previdno Seks na javnem mestu vas lahko drago stane. Policija vas lahko oglobi s kaznijo v višini od 200 do 400 evrov.