Ob rojstnem dnevu

Andrea Massi: Življenje s Tino je travmatično

R.T.
11. 4. 2017, 17.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V sredo dopolnil 50 let in tega se prav nič ne veseli.

Grega Wernig
Andrea in Tina.

Andrea Massi bo v sredo dopolnil 50 let. In tega se, kot je povedal za Siol.net, prav nič ne veseli. Kako bo preživel ta dan, še sam ne ve. 

"To zame ne bo dober dan. Moje telo in moja glava ne gresta skupaj z mojim datumom rojstva. Se ne ujemata. Zdaj razumem Alberta Tombo in druge petdesetletnike. Ne morem lagati, da sem vesel tega dneva. Morda bom izklopil telefon in odšel na turno smučanje ali pa praznoval z obnovo hiše," je dejal nekadnji vodja ekipe Tine Maze in zunanji svetovalec Smučarske zveze Slovenije 

Massi je jasen o tem, kaj bi pri teh letih moral imeti urejeno, in to je družina. Dejal je, da jo je pogrešal in da jo še danes pogreša. 

O življenju s Tino je v intervjuju za Siol.net dejal, da je "travmatično. Trenutni življenjski ritem je zelo počasen. Kot bi vozil hiter avto in se v trenutku ustavil."

Ilkina mama mu ni čestitala

Po sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije Massi še čuti razočaranje, uspeha slovenskih smučarjev pa je vesel.

Ob tem je še razkril dogodek, ki se je zgodil na SP 2015, ko je Darja Črnko, mama Ike Štuhec, po Tinini zmagi vpričo njega čestitala vsemu štabu, Massija pa izpustila. "Dve leti pozneje sem ji ob Ilkini zmagi stisnil roko in čestital. Nato sem čestital še Ilki, trenerju Koštomaju in še posebej kineziologinji Anji Šešum. Priznavam jim uspeh. Vesel sem, da je Ilka zmagala. To pa ji je uspelo z ekipo, ki je nastala kot 'kopiraj-prilepi' Tinine ekipe," je dodal Massi, ki še ne govori, kaj bo počel v prihodnje, v kakšni vlogi ga bomo videvali, saj se o tem še dogovarja.

Ve le, da se bo pred vsako odločitvijo posvetoval s Tino, saj ne verjame v odnos, v katerem sta partnerja stalno ločena, ker se ti prepogosto končajo z ločitvijo.