Preveč cenena?

FOTO: Kate jih je zaradi cofkov pošteno slišala

sn
10. 4. 2017, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vojvodinja je bila na londonski premieri muzikala 42nd Street kot predstavnica kraljeve družine najbolj na ogledu. Pohvale za videz so deževale, a so nato svoje povedali še poznavalci.

Profimedia
Tako kot z rdečimi cofki Kate še ni razburila z nobeno svojo modno izbiro.

Tokrat je bila Kate Middleton na West Endu častna gostja, ker je pokroviteljica britanskega otroškega hospica, za katerega se večina denarja nabere prav na kulturnih prireditvah.

A je bil kot vedno, kadar monarhijo zastopa Kate, bolj kot vsebina njenega obiska na udaru njen videz.

Nagajivi cofki

Za premiero muzikala je Kate izbrala romantično rdečo obleko, obula pa je čevlje priznanega italijanskega oblikovalca Gianvita Rossija v isti barvi. Do tukaj vse lepo in prav, a kaj ko si je od nakita omislila uhane newyorške dizajnerke Kate Spade, ki jo obožuje in si večkrat kupi kak kos z njenim podpisom. Doslej si je Kate izbirala precej nevpadljive kose, tokrat pa so od celotne podobe najbolj bodli v oči prav uhani.

»Viseči uhani s cofki ne gredo skupaj z ostalo kombinacijo garderobe. A tudi če bi k obleki pristajali, tak cenen kos za prinčevo ženo ni primeren. Če bi jih pustila doma v škatli z nakitom in se odločila za bolj klasičen nakit, pa bi bila modna kombinacija popolna,« so si bili modni kritiki povsem enotni.

Profimedia
Biserni uhani so po mnenju kritikov najboljša izbira. Po mnenju ljudi pa so najbolj dolgočasni.

Napad na kritike

Komaj so modni poznavalci kritike na Katin račun izrekli, že so se nanje usule obtožbe Britancev in tamkajšnjih novinarjev, da nimajo pojma. Splošno mnenje, ki je na račun rdečih cofkov prevladalo, se tako glasi, da je Kate mlada ženska, ki ima vso pravico, da na uradne dogodke in v stroge modne zapovedi kdaj vnese tudi kanček nagajivosti.

Nekako se nam zdi, da imajo ljudje in novinarji spet bolj prav kot razni priznani in samooklicani modni strokovnjaki, ki so tokrat objavili celo nekaj fotografij Kate za primerjavo, kaj ji najbolj pristoji in koliko igrivosti si lahko privošči. Če bo Kate še naprej poslušala svojo zdravo pamet, bo vsekakor še najbolj prav.

Profimedia
Ob dragocene viseče uhane se ni obregnil nihče, ker so bolj zmotile njene gole rame.