Izločanje

Mirela priznala: V hiši se samozadovoljujem, hvala lepa

R.T.
10. 4. 2017, 09.42
Posodobljeno: 22. 11. 2023, 07.41
Deli članek:

Izločanje je tokrat prestala in ostaja v resničnostnem šovu Pari.

facebook
Mirela Lapenović

Mirela Lapanović še ostaja v srbskem resničnostnem šovu Pari, saj je preživela nedeljsko izločanje. Domov so poslal Tomislava Vasiljevića Piculina.

Mirela se je zelo zbližala z Nikolo Strahinjićem, s katerim sta objeta čakala na končni rezultat, ali bo hišo zapustila Piculin ali Mirjana Praizović

Milijem, ki ji je ob prihodu dvoril, se je zapletla v burno razpravo. Mili je trdil, da mu je Mirela dejala, da ima njen partner milijon evrov vredno podjetje in da ima ona svoje porno filme. Kasneje je še podal oceno, da je Mirela ženska kača in da ima rada v postelji bič in podobne stvari.

So pa sostanovalci Mirelo napadli, češ, da v hiši flirta z moškimi, čeprav ima zunaj partnerja. Mirela pa je zabrusila, da ne potrebuje moškega. " Lahko se samozadovoljim. Tudi sem se že, hvala lepa. Tu je tuš kabina, kjer ni kamer," je zabrusila šokiranim sostanovalcem. Dodala je še, da so videli le 10 odstotkov Mirele in da pri tem nima v mislih seksa.

Mireli so nekateri tekmovalci očitali, da je pregnana, da gre "čez vse" za dosego cilja ter da je pripravljena ljudem, s katerimi se najprej zbliža, v hrbet zabosti nož.