Zvezde plešejo

"Iryna končno izpadla, bil je že čas"

K.A.
10. 4. 2017, 07.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Peta oddaja šova Zvezde plešejo je bila znova usodna za enega izmed plesnih parov. Kdo se je tokrat poslovil od nadaljnjega tekmovanja?

POP TV
Iryna Osypenko Nemec

Preberite še, zakaj je voditeljica POP TV vsa v modricah in z bolečimi mišicami.

V plesnem šovu Zvezde plešejo je ostalo le še osem parov, peta oddaja je bila usodna za lepo ukrajinsko manekenko Iryno Osypenko Nemec in njenega plesnega partnerja Nejka Petra Levaka. Plesni par se je že večkrat znašel povsem na repu, tokrat pa jima niso pomagali niti glasovi njunih zvestih oboževalcev.

Tokrat sta se sodnikom predstavila z energičnim quickstepom, a se je kaj hitro pokazalo, da ta ples lepi ukrajinski manekeni ne ustreza kaj preveč, kar pa so hitro opazili tudi sodniki. "Po eni strani uživaš in imaš samozavest, pa vendarle sem imel občutek, da bi se lahko bolj prepustila," ji je dejal vedno strogi Andrej Škufca. Tudi ostali sodniki so bil podobnega mnenja, temu primerne pa tudi njihove ocene. Andrej ji je dal oceno štiri, Katrina Venturini šest, Nika Ambrožič Urbas šest in Lado Bizovičar šest. 

Še bolj kot sodniki pa so bili kritični komentatorji na družbenih omrežjih. Številni so bili tako mnenja, da bi morala Iryna že davno izpasti in, da je tako edino pravično. "Je bil že čas. Kot je rekel Lado, je lepa in elegantna ... In čeprav rada pleše. ji manjka "feelinga". Končno ... To bi moralo biti že prej. Hvala bogu." 

POP TV
Iryna in Nejko sta se poslovila od plesnega šova Zvezde plešejo.

Razočaranja po koncu pa nikakor ni mogla skriti Iryna, ki je bila zaradi takšnega razpleta precej potrta. "V glavnem Nejko me sovraži, ne saj me ne, jaz sovražim samo sebe, no ja saj ne. Čisto beden "filing" imam, ko veš, da nekaj lahko narediš in potem tega ne pokažeš," je bila žalostna Iryna, ki se zdaj znova vrača k svoji karieri in novim obveznostim.