PONOSNE

FOTO: Zvezde so brez ličil bolj srečne!

ns
9. 4. 2017, 21.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Čeprav morajo biti slovenske zvezdnice na televiziji videti brezhibne, se mnoge v zasebnem življenju požvižgajo na ličila, zato jih kdaj kdo na ulici niti ne prepozna.

Arhiv
Priljubljena voditeljica Darja Zgonc v zasebnem življenju ne nosi ličil, zato je ljudje na ulici ne prepoznajo takoj.

Vedno več zvezdnic svojemu obrazu vse pogosteje privošči blagodejen dan brez ličil. Ko govorimo o tako imenovanem naravnem oziroma golem videzu, to pomeni, da si nekatere ženske na obraz nanesejo zgolj kremo in morda nekaj maskare ali korektorja. In izjema niso niti znane televizijske zvezde, ki zaradi službe pač morajo nositi ličila. A takoj ko ugasnejo kamere, si nemudoma očistijo obraz.

Mediaspeed
Voditeljica Darja Zgonc je na ekranu videti brezhibno naličena.

Načrtno

Govori se, da so nekatere zvezdnice načrtno brez ličil, zato da si vsaj malo oddahnejo; ljudje na ulici jih namreč tako ne prepoznajo takoj in lahko vsaj malo brezskrbno uživajo.

Dve največji »nasprotnici« ličil sta voditeljici informativnega programa – Darja Zgonc s Pop TV in Jerca Zajc Šušteršič s Planet TV. »Z lahkoto se odpovem ličilom! V življenju še nisem kupila pudra, ga nimam niti doma, pa tudi zasebno ga nisem nikoli nosila. Z veseljem se sprehajam po Ljubljani brez mejkapa. Je pa seveda priložnosti primerno, na rdečo preprogo res ne moreš brez ličil. A takrat sem tam službeno,« je povedala Jerca.

Igralka Nina Ivanič je tudi na družabnih dogodkih nenaličena.

Darja Zgonc prav tako hodi naokoli brez ličil, zaradi česar je ljudje velikokrat ne prepoznajo, kar si šteje v plus. Med igralkami z malih ekranov pa na prestolu brez ličil kraljuje igralka Usodnega vina Nina Ivanič, ki tudi na družabne dogodke kdaj pride nenaličena. Za vse pa bi se mnogi oboževalci strinjali, da ličila vseeno dajo obrazu svežino in bi jih morda raje gledali naličene kot ne.

Mediaspeed
Voditeljica Jerca Zajc Šušteršič v življenju še ni kupila pudra.