Nevarno

FOTO: Suzana tri dni ni jedla, da si je skrčila želodec

Teja Pelko
11. 4. 2017, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Čeprav se simpatična Primorka lahko pohvali z zavidljivo postavo, je sama glede svojega telesa zelo kritična.

osebni arhiv
Suzana vadi pod budnim očesom trenerja Gorazda Čibeja.

Zelo hitro opazi vsako še tako majhno napakico, ker se bliža poletje in s tem nošenje kratkih krilc, pa se jih je odločila odpraviti.

Primorkin dozdajšnji sistem diete je bil zelo nezdrav. Tri dni ni čisto nič jedla, da je skrčila želodec. Sicer ji je bilo slabo, bolela jo je glava in je imela vrtoglavice, vendar je bil rezultat takojšen. Telo ni več potrebovalo hrane, izginila pa je tudi napihnjenost.

»Maščoba in celulit ne počivata. Pridno se nalagata, če le imata najmanjše pogoje. To sta nažiranje ali nepravilna prehrana ter nemiganje ali lenoba,« pravi postavna Primorka, ki jo spet vsak dan videvamo v fitnesu.

»Ohranjanje zdravja in videza ne pride samo od sebe. Sploh v zrelih letih je treba telesu pomagati ohraniti zdrav duh in estetsko obliko. Na prvem mestu je vsekakor zdravje, mnoge pa nas zanima tudi zunanji videz. Zimski celulit mora iti, da lahko oblečem kratko krilce,« se nasmehne televizijka Suzana, ki mišice za poletne dni gradi in oblikuje pod budnim očesom trenerja Gorazda Čibeja. »Gorazd je zelo strog in natančen pri vsakem gibu in njihovem številu. Ampak tako mora biti, saj le garanje pripelje do rezultatov. Pa to ni tisto pravo garanje, to je le malce težji užitek oblikovanja našega zadovoljstva v ogledalu,« dodaja Suzana.

Čeprav njeni zavidljivi postavi nič ne manjka, Suzana vsak dan pridno telovadi.

Notranja lepota pomembnejša od zunanje 

Kilogrami resničnostni zvezdnici nihajo glede na njeno stanje duha oziroma življenjske okoliščine. »Včasih so prioritete drugje, zato videz malce zanemariš. Res pa je, da se suhim veliko bolj kot okroglim na obrazu pozna vsaka gubica. A vsega ne moremo imeti, kajne? (smeh) Najbolj pomembna je sicer notranja lepota, zunanja je le nadgradnja notranje. Ko se postaramo, se zunanja lepota preseli v srce,« je prepričana Suzana.