Nova provokativna pesem

Vse najlepše stvari se pogosto dogajajo v postelji

K.M.
11. 4. 2017, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Mlada hrvaška skupina Tarapana zopet preseneča!

Tarapana, mlada hrvaška skupina, predstavlja svojo novo, četrto pesem, U krevetu. Po odličnih duetih z Nives Celzijus (Tebi u inat) in Učiteljicami (Ako mi se ne spava), so konec leta 2016 izdali prvo solo pesem Vidim te u bijelom ter z njo dobesedno okupirali radijski eter. Po prelepi baladi so se fantje iz Tarapane odločili razburkati regijo z novo pesmijo klubskega ritma in zvoka.

''Naša celotna ekipa prihaja iz Beograda - naši avtorji, snemalec videa, stilisti, frizerji ... Tam je tudi glasbeni studio Empire, v katerem zmeraj snemamo naše pesmi, tako da ni naključje, da se je snemanje odvijalo ravno tam. Vsi pa tudi vemo, da v Beogradu dobre zabave ne manjka, tako da nam tam nikoli ni dolgčas in zmeraj se radi vračamo,'' je o snemanju nove pesmi v Beogradu povedal Rok, edini član skupine, ki prihaja iz Slovenije. 

Pesem ima sicer pomenljiv naslov U krevetu (v postelji). Pevec skupine Frano pa je o pesmi povedal sledeče: ''Vse najlepše stvari se pogosto dogajajo prav v postelji, zato se nam zdi naslov pesmi odličen! Tudi neki deli videospota so se posneli v postelji in kot si lahko pogledate v videospotu, je bilo na snemanju precej vroče. Je pa bila manekenka zelo profesionalna, tako da do nekih nerodnih situacij ni prišlo.'' 

V prihodnje 'Tarapance' čaka zelo delovna pomlad. Fantje so veseli, da bodo precej nastopov imeli tudi v Sloveniji, ki je fante iz Hrvaške povsem očarala. ''Sreča, pa Rok prihaja iz Ljubljane in Slovenijo zelo dobro pozna, on je pravi turistični vodič, tako da smo deležni vseh informacij, slovenski jezik že precej dobro razumemo,'' je za konec še dodal član skupine, Robert.