Hude bolečine

Šok! Desa pristala na berglah

ns
7. 4. 2017, 17.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljena pisateljica in scenaristka muzikala Alpska saga, Desa Muck, je na dan velike premiere narobe stopila in pristala na berglah.

Saša Despot
Iz poškodbe noge je vedno zabavna Desa Muck naredila šov.

Saša Despot
Da je lahko hodila, si je omislila različna čevlja.

Slavna pisateljica Desa Muck je tista, ki je pomagala »zakriviti« nastanek muzikala Alpska saga, ki je minuli vikend doživel svojo veliko premiero. A prav na ta dan je Desa na lastni koži izkusila, da nesreča nikoli ne počiva.

Premiera predstave se je že skoraj začela, o Desi, ki je napisala scenarij, pa ni bilo ne duha ne sluha. Nato pa se je le pojavila oziroma, bolje rečeno, »prišepala« z berglo. Pred premiero je sicer vedno zabavna Desa namreč narobe stopila in si poškodovala nogo, zato je morala na hitro rešiti situacijo, da je sploh lahko prišla v mengeški Špas teater. Sicer je zamudila skupinsko fotografiranje pred premiero, a se je lahko smejala na fotografiranju po predstavi. In kot zna le Desa, ni pustila, da jo boleča noga ovira pri uspehu novega muzikala. Po naših informacijah je zdaj bolečina že izginila, Desa dobro okreva ter počasi hodi tudi že brez bergel.