Parovi

Produkcija izvaja psihični napad nad Mirelo

K.M.
7. 4. 2017, 13.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Se bo zlomila?

Parovi

Mirela Lapanović je že teden dni udeleženka v srbskem resničnostnem šovu Parovi, ki je znan po tem, da ima produkcija visoko toleranco do psihičnega in fizičnega nasilja, tudi sami producenti pa se močno potrudijo, da o tekmovalcih izbrskajo najbolj globoke skrivnosti. Mirela je pred dnevi pristala na test s poligrafom, ki je pokazal, da je na vsa vprašanja odgovorila z resnico. Njena zgodba pa je ponudila veliko tem za razpravo, kar so seveda izrabili tudi ustvarjalci programa. 

Najprej so tekmovalko izzvali s podatkom, ki naj bi ga produkciji posredoval nekdo iz realnega sveta in sicer, da naj bi se za fizično nasilje Mirela dogovorila s svojim partnerjem, zato da bi bila za javnost bolj zanimiva. Hkrati pa naj bi se Mirela v Big Brotherju v razmerje z Markom spustila z dovoljenjem svojega partnerja. Obe trditvi je Mirela zanikala in se za potrditev sklicevala na rezultate poligrafa. Nato pa je voditeljica oddaje pred vsemi tekmovalci prebrala še sporočilo, ki naj bi ga dobila na instagram. Gre za izsek iz enega izmed slovenskih medijev. Gre za izjavo njenega partnerja Andreja, s katerim v tistem trenutku nista bila skupaj, o tem, da Mirele starejši sin ne želi več videti, mlajši pa želi ostati pri njemu (Andreju). Ko se je Mirela pričela braniti in razlagati zgodbo, ki se skriva za tem prispevkom, pa je pričela jokati. ''V resničnostnem šovu sem se prikazala kot najslabša oseba, ampak nisem bila, nihče ni poznal moje zgodbe. Ni vse v denarju, počutila sem se kot debil. Vrniti sem se morala k staršem domov, bilo mi je težko. Res je, da so se me vsi odrekli, to sem čutila in sem bila zato tudi pod takšnim stresom,'' je na vprašanje voditeljice, kaj jo je tako zelo prizadelo, odgovorila Mirela. 

Kljub temu, da so stvari, ki jih produkcija predstavlja, resnične, pa s tem vidno pritiskajo na slovensko udeleženko.  Bo tudi v tem šovu podlegla?

Več si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku: