Diagnoza

Alya spregovorila o hudi bolezni

Nejc Simšič
5. 4. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljena pevka je spregovorila o hudi bolezni in je presrečna, da je zdaj spet zdrava! Spremenila je način življenja, veliko bolj pa pazi nase in posluša svoje telo.

Mediaspeed
»Redno delam jogo, meditiram, zdravo jem in veliko razmišljam.«

Energična pevka Alya ima za seboj težko leto, saj so ji diagnosticirali tumor na ščitnici. »Najprej so mi postavili diagnozo hiperaktivna ščitnica oziroma hipertiroza, nato pa so mi v Makedoniji podali še drugo mnenje in potem ugotovili, da je šlo tudi za tumor na ščitnici,« je povedala Alya, ki je zaradi zdravja konkretno spremenila način življenja. »Redno delam jogo, meditiram, zdravo jem in veliko razmišljam. Najprej sem vse simptome nekako ignorirala, potem pa je bilo zelo hudo in zdaj vem, da je treba poslušati svoje telo. Poznalo se mi je tudi že na glasu,« še pove Alya, ki z lahkim tonom priznava, da je danes že zdrava.

Aleš Romaniuk
Pevka Alya priznava, da je bila bolezen zanjo budnica življenju.

»Moje stanje se je močno izboljšalo, sem že okej, počutim se super, vendar imam namen kljub temu ohranjati ta način življenja. Saj veste, vsako opozorilo je z namenom …« je še povedala Alya, ki želi s svojo izkušnjo ozaveščati ljudi, da bi se začeli bolj zavedati samih sebe, svojega zdravja in pomembnosti prostega časa. »Zame je bila to budnica življenju, da se je treba v življenju poslušati in imeti rad tudi, ko gre za spremembe, ne glede na to, ali gre za partnerja ali življenje,« je za konec dodala Alya.