Zabava

Črna grožnja lepi prinčevi izbranki

sn
4. 4. 2017, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zaroka britanskega princa Harryja in njegovega dekleta, ameriške igralke Meghan Markle, je po navedbah virov z dvora samo še vprašanje dni, a ne eden ne drugi verjetno ne moreta spati povsem mirno.

Profimedia
Meghan kljub nizkim sestrinim udarcem o Samanthi še ni rekla slabe besede.

Komaj nekaj dni je minilo, odkar je v javnost pricurljala novica, da v londonski Kensingtonski palači ne urejajo le prostorov, kamor se bo s podeželja preselil prestolonaslednik, princ William, z družino, ampak da se pospešeno renovira tudi del zgradbe, ki pripada princu Harryju.

Razlog za prenavljanje stanovanja je jasen, saj je njegovo dekle Meghan Markle dalo odpoved v službi – producente priljubljene kanadske televizijske serije Suits je namreč seznanila, da v prihodnji sezoni zagotovo ne bo več upodabljala lika seksi odvetnice Rachel Zane. Po letu dni zveze je tako logično nadaljevanje zgodbe, da se Meghan preseli k princu, ta jo seveda zaroči … nato pa se poročita, imata otroke in tako naprej.

Sestra strupenjača

A v primeru Meghan Markle ne bo šlo tako gladko. Njena polsestra Samantha Grant, ki sicer boleha za multiplo sklerozo in je že nekaj let priklenjena na invalidski voziček, je javno najavila, da bo izdala knjigo, v kateri bo razkrinkala svojo polsestro.

S strupenim jezikom Samantha udriha po svoji polsestri, že vse odkar se je razvedelo, kdo je njen fant. »Harry bo šokiran, ko bo končno uvidel, kakšna je njegova ljubica v resnici. Bolj narcisoidnega in sebičnega človeka od Meghan ni na tem svetu. Dejstvo je tudi, da Meghan ene stvari v življenju ni dosegla drugače, kot da je s pravim moškim legla v posteljo,« je med drugim povedala Samantha.

Profimedia
Enainpetdesetletnica grozi, da bo zaradi njene knjige Meghan izgubila Harryja.

Načrtovan vzpon

Samantha je pred izdajo knjige še razkrila, da je Meghan že kot deklica gledala vse programe, na katerih so vrteli oddaje o kraljevih družinah, in že takrat razlagala, da bo nekoč postala princesa. Po Samanthinih besedah je prav zaradi te svoje obsedenosti leta 2008 zatajila svojo družino in se podala svojemu cilju naproti.

»Po mojem mnenju bi morala britanska kraljeva družina ob tem, kar bo izvedela o morebitni bodoči snahi, princu Harryju prepovedati, da se drži z njo, kaj šele da bi se zaslepljen v nevednosti z njo poročil,« je sklenila Samantha.