Katja M

V ljubezni je bila že nekajkrat razočarana

tp
28. 3. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pri fantih vedno najprej opazi obraz, nasmeh in energijo.

last izvajalke
Katja M

Za Katjo M je bilo preteklih nekaj mesecev zelo delovnih. Pripravila je kar nekaj novih projektov, med njimi tudi novo ljubezensko pesem v plesnih ritmih. Navdih zanjo je dobila v razočaranju v ljubezni.

»Pesem nosi naslov En, dva tri in govori o tem, kako se je kar naenkrat, brez posebnega razloga, vsa kemija ter povezava med mano in fantom izgubila. V stanju razočaranja je v meni vrelo ogromno različnih občutkov, ki pa sem jih nato izrazila in izlila skozi pisanje. Ustvarjanje mi je torej pomagalo, da sem lažje šla skozi obdobje razočaranja, ki sem ga doživela,« nam je razkrila mladenka, ki so ji predstavniki močnejšega spola že večkrat strli srce.

Načeloma se sicer Katja ne zaljubi ravno hitro. »Po navadi moram človeka bolje spoznati, da mi resnično postane všeč. Zelo veliko mi pomeni, da s fantom začutim neko globljo povezavo in da se ob njem počutim sproščeno. Seveda pa bi se zlagala, če bi rekla, da me zunanjost ne zanima. Pri fantih sicer vedno najprej opazim obraz, nasmeh in energijo, ki jo izžareva,« nam je dejala Katja, ki se lahko pohvali tudi z novim videospotom, ki ga je posnela za zgoraj omenjeno pesem. Ta je nastal v ljubljanskem Nebotičniku, snemal in režiral pa ga je Marko Duplišak.

»Snemali smo sicer na deževen in oblačen dan, kar pa ni niti malo vplivalo na naše razpoloženje. Mislim, da smo se s celotno ekipo imeli odlično. Prvič se je zgodilo, da je snemanje potekalo po načrtih in brez zatikanja. Opazila sem, da bolj ko se prepuščam trenutnim situacijam in bolj ko zaupam sebi, bolj gladko vse poteka,« je povedala Katja.

Tudi tokrat pa ji je ob strani stala sestra. »Na snemanjih mi vedno pomaga sestra Anja, ki mi svetuje, daje kritična mnenja in mi je predvsem v veliko oporo,« je dejala Katja.