Zvezde plešejo

FOTO: Njemu je odleglo, ona planila v jok!

Nejc Simšič
28. 3. 2017, 20.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Od plesnega spektakla Zvezde plešejo se je moral posloviti drugi znani obraz, seveda pa ni šlo brez zelo čustvenega slovesa in solz.

Mediaspeed
Izpadli par pravi, da ima mogoče malo manj oboževalcev kot ostali, to pa je tudi vse.

Nekdanji mister Slovenije in narodnozabavni glasbenik Miha Dragoš je tisti, ki je moral kot drugi znani obraz zapustiti priljubljeni plesni šov Zvezde plešejo, v katerem je plesal s priznano plesalko Valeriyo Musina. A po zadnji oddaji, v kateri sta plesala sambo, ki velja za enega od najtežjih plesov, sta Miha in Valeriya pristala na dnu lestvice sodniških ocen, pripomogli pa niso niti glasovi gledalcev in tako sta se morala posloviti od boja za plesni globus.

Padla v solze

»Kar zadeva naju, ni šlo nič narobe,« je takoj po koncu oddaje povedal Miha. »Mogoče imava malo manj oboževalcev kot ostali, ampak to je pa tudi vse.« Z njim se je povsem strinjala njegova soplesalka, ki pa je bila malce bolj čustvena. »Vem, da sva midva danes pokazala šov, in to je to. Jaz sem res zelo uživala in sem presrečna za to priložnost, ki sem jo dobila, da sodelujem v šovu … Res sem hvaležna …« je z zelo orošenimi očmi povedala Valeriya, ki je nato planila v jok, saj so jo preplavila različna čustva, predvsem tista čustva sreče, da lahko počne v življenju to, kar jo najbolj veseli.

Zdaj ga čaka nov izziv

»Morda bo še prišlo za mano, če si bom oddajo pogledal, verjetno si jo bom. Mogoče sem pričakoval kakšno oceno več od sodnikov, a sodniki imajo svoje delo in naj ga opravljajo, jaz pa imam svoje delo in sem ga zame opravil super,« je še povedal Miha, ki bo prav v teh dneh prvič postal očka. »Bolj kot zmage v šovu si želim, da bi bil novorojeni otrok zdrav in da bi bila mamica zdrava.«