Kmetija: Nov začetek

Drugouvrščena Zara bo tožila Planet TV!

bp
27. 12. 2016, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Superfinalistka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, Zara Ilić, je nezadovoljna s potekom finalne oddaje, zato je proti Planet TV vložila tožbo.

m24
Tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek je užaljena in prepričana, da se ji je zgodila krivica.

planet tv
Zari Ilić mnogi očitajo, da ne zna prenesti poraza.

Čeprav je od finalne oddaje resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek minilo že vsaj dobra dva tedna, se prah še vedno ni polegel. Zara Ilić, superfinalistka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek po izboru gledalcev, je nezadovoljna s potekom finalne oddaje in predvsem iger.

Po izgubljenem boju je v enem od številnih intervjujev ljudi nagovorila, da naj si ponovno ogledajo igro žaganja in dvigovanja pokrovov ter naj bodo pozorni, če bodo opazili kakšne napake. Govori se namreč, da je vložila tožbo proti Planet TV, saj naj bi šlo za nepoštene igre, in čeprav sama v medijih govori, da ne ve nič o tožbi, so toliko bolj zgovorni na komercialni televiziji, od koder so sporočili, da so dobili tožbo. »Zara nam je podala pisno pritožbo na potek finala, zato smo si posnetek ponovno podrobno ogledali in ugotovili, da so njene pritožbe povsem neutemeljene. Po našem zaključku je kljub vsemu televiziji Planet TV napovedala tožbo,« je sporočila tiskovna predstavnica komercialne televizije, več informacij pa za zdaj ne dajejo.