Podkupnina

Nova tragedija v družini Kardashian

A.K.
27. 12. 2016, 10.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kris Jenner je Blac Chyni ponudila štiri milijone dolarjev, le da se je reši.

Profimedia

Po tem, ko je Blac Chyna zapustila zaročenca Roba Kardashiana in odpeljala njuno hčerko, jo je babica Kris želela odkupiti nazaj. Nekdanji striptizeti je ponudila zavidljivo vsoto denarja.

Kris ima svojega sina in njegove zaročenke vrh glave. Dovolj ima njunih prepirov, z zadnjim sta namreč presegla vse meje. Zato je svoji bodoči snahi ponudila štiri milijone ameriških dolarjev, saj je želela odkupiti svojo vnukinjo Dream.

Profimedia

Ko so v javnost prišla sporočila, ki sta si jih izmenjali Chyna in njena najboljša prijateljica, v njih pa se je zvezdnica hvalila, da vara svojega zaročenca Roba, je Chyna po prepiru spakirala svoje stvari in se s hčerko Dream Renee odpeljala iz njunega skupnega doma. Robova mama Kris je obupala nad sinom in želela stvari prevzeti v svoje roke.

Rob je po njunem prepiru na družbeno omrežje zapisal: »Ta vikend sem bil čustveno zelo nestabilen in storil sem nekaj stvari, ki so osramotile mene in mojo družino. Se opravičujem vsem in naj vam povem, že iščem pomoč za spopadanje z mojimi napakami/težavami. Prosim, molite zame in oprosti Blac Chyna. Ti si odlična mama najinemu otroku in jaz te ljubim.«

Rob in njegova zaročenka sta skupaj od januarja, hčerko pa sta dobila v začetku novembra. Njuni zvezi so nasprotovale vse Robove sestre, še posebej najmlajša Kylie. Ta je skupaj v zvezi z nekdanjim zaročencem Blac Chyne, raperjem Tygom, s katerim ima tudi sina King Caira.