Telesni stražar Brangeline

»Jaz sem pravi oče Angelininih otrok!«

mv
20. 10. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Medtem ko je ločitveni postopek Brada Pitta in Angeline Jolie že v teku, na dan prihajajo nove podrobnosti iz življenja zvezdniškega para. Zdaj se je oglasil njun dolgoletni osebni telesni stražar, ki trdi, da je on tisti, ki je v resnici "oče" Angelininih otrok.

Twitter
Mark Billingham meni, da je pravi oče igralkinim otrokom.

LinkedIn
"Praktično sem tudi bil njihov oče! Vzgajal sem jih in z njimi preživljal večino časa."

Mark Billingham je nekdanji telesni stražar Brada, Angeline in njunih šestih otrok. Nekdanji britanski vojak je 18 mesecev skrbel za varnost zvezdniške družine, v intervjuju za britanski The Sun pa je razkril marsikatero podrobnost iz časa, ko je bil ves čas z njimi. »V resnici sem se jaz obnašal kot oče Angelininih otrok. Praktično sem tudi bil njihov oče! Vzgajal sem jih in z njimi preživljal večino časa,« je razložil Billingham, ki mu je slavni par tako zelo zaupal, da je bil edini, ki je otroke lahko sam odpeljal na bazen, v kino in na ostale aktivnosti. »Brada in Angelino je najbolj skrbelo to, da bi kdo ugrabil njune otroke in ju izsiljeval z odkupnino. Zato sem temu posvečal še več pozornosti,« pravi nekdanji vojak, ki je budno pazil na prav vse člane družine. Bolj ga je sicer skrbelo za Brada kot za Angelino. »Mislim, da je večja verjetnost, da bi nekdo napadel Brada, saj gre veliko ljudem v nos. Angelina je kot svetnica in ljudje jo obožujejo,« je prepričan nekdanji osebni stražar.

Brad in Angelina dokaj nesocializirana

Priznal je tudi, da je bil presenečen, kako nesocializiran je bil par v določenih situacijah. »Moral sem jima razlagati, kako se kaj uredi, kam je treba iti in podobno,« se spominja. Najbolj od vsega so mu delo oteževali oboževalci, ki so slavno družino spremljali na vsakem koraku. Zanje Billingham ni imel vedno razumevanja, saj se je bal, da je med njimi tudi kakšen, ki bi želel škoditi Brangelini.