Osumljeni

Varnostnik Kim Kardashian v ogromnih dolgovih

R.T.
6. 10. 2016, 09.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Rop zvezdnice resničnostih šovov Kim Kardashian postavlja vedno več vprašanj. Mediji so izbrskali, da je njen osebni varnostnik Pascal Duvier zelo zadolžen.

Twitter
Z možem Kanyjejem trenutno za varnostnike porabita kar desetkrat več kot prej.

Instagram
Kim je poskrbela, da so vsi vedeli, kako drag prstan nosi.

V oči je najprej zbodlo dejstvo, da 43-letni Duvier v času napada ni bil v bližini svoje varovanke. Medtem ko je Kim že spala v svojem luksuznem pariškem apartmaju, je bil nemški varnostnik z njenima sestrama Kourtney in Kendall v nočnem klubu L'Arc. Da se nekaj dogaja v apartmaju, ga je po SMS-sporočilu obvestila Kimina prijateljica Simone Harouche, ki se je med ropom skrila v velikem stanovanju. Duvier je pritekel, a zamudil odhod roparjev, ki so Kim zvezali in ji odnesli za okoli 10 milijonov evrov nakita.

Ker je bil v igri nakit, je bilo v naglici najlažje osumiti zloglasno balkansko roparsko tolpo imenovanoe Pink Panther. V širši krog osumljencev pa se lahko šteje tudi Duvierja. Še zlasti potem, ko se je razkrilo, da je njegovo podjetje Protect Security zadolženo za dobrih milijon evrov. Njegovo podjetje je imelo sicer imenitne stranke, zvezdnike kot so Justin Timberlake, Christina Aguilera in Katy Perry, za raperja in moža Kim Kardashian Kanye Westa pa je delal od leta 2012.

Duvier se je po ropu zaklinjal, da bo ulovil podleže, včeraj pa je s svojih družbenih omrežjih zbrisal vso zasebno vsebino. Nekoliko pozno, saj je, tako kot Kim, tudi sam imel javno odprte profile in neprestano objavljal kaj počne in kje se nahaja.