Rop z razlogom

Kim se je bala, da jo bodo posilili, a roparjev ni zanimala njena zadnjica

G.G.
4. 10. 2016, 09.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zvezdnica brez razloga Kim Kardashian je po ropu pretresena. Pravi, da se je najbolj bala, da bi jo roparji posilili. Pozablja pa, da je to zanjo izjemna propaganda.

Instagram
Kim je poskrbela, da so vsi vedeli, kako drag prstan nosi.

Ko sta roparja v zgodnjih ponedeljkovih urah vdrla v njen luksuzni pariški apartma, je bila Kim že v postelji, pomanjkljivo oblečena, vendar v policijsko uniformo oblečenih nepridipravov niso zanimale njene obline. Oči so vrgli na njen nakit. Bolj ko je 35-letna samooklicana zvezdnica moledovala za življenje, bolj so ji zamaskirani roparji govorili, da jih zanima le njen nakit, še posebej njen štiri milijone evrov težak zaročni prstan, ki ji ga je podaril mož Kanye West. Ko so dobili plen vreden skupaj okoli devet milijonov evrov, so vreščečo Kim zvezali in posadili v kad ter pobegnili v temno noč.

Dan po ropu so se kritike usule na njenega osebnega varnostnika Pascala Duvierja, ki je bil med ropom z njeno sestro Kendall in materjo Kris. Duvier je včeraj sporočil, da ne postaneš varnostnik znane osebnosti kar tako zlahka in da si bo osebno prizadeval, da bodo roparje prijeli.