Slovenija ima talent

Milana in Jure: Skupaj nama nikoli ni dolgčas!

Mojca Vakselj
3. 10. 2016, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Mlada plesalca Milana in Jure sta bila zvezdi druge avdicijske oddaje Slovenija ima talent. Ne le s svojim plesom, ki je navdušil vse žirante, predvsem plesalko Ano Klašnja, tudi s svojo zgodbo, ki je prepletena z ljubeznijo, sta začarala Slovence.

Pop TV/Miro Majcen
Milana in Jure sta zasebno par skoraj dve leti, na plesnem podiju pa šele en mesec.

O zmagi v šovu trenutno ne razmišljata, kar pa ne pomeni, da si ne prizadevata z vso predanostjo, da bi se dokazala. »Finančno bi zmaga pripomogla k najinem nadaljnem razvoju plesnega znanja in k manjšemu odrekanju celotne družine zaradi plesa,« priznavata zaljubljenca, ki ju ne moti, da cele dneve preživita skupaj. Zaupala sta nam, kaj ju je združilo, in dodala, da sta se na šov prijavila, da bi s Slovenijo delila svojo ljubezen do plesa in drug drugega.

Pop TV/Miro Majcen
Svojo ljubezen do plesa in do drug drugega sta želela deliti s Slovenijo.

Kakšna je vajina zgodba? Kako sta se spoznala?

Jure: Pred dvema letoma se je Milana, ko je bila stara 15 let, zaradi plesa preselila iz Moskve v Ljubljano in v tem času sva se tudi spoznala. Čez čas sva ugotovila, da ne moreva drug brez drugega, in tako sva postala par, vendar najprej samo zasebno. Vsak od naju je s svojim soplesalcem/-ko nadaljeval plesno pot. Pred enim mesecem pa sva se znašla v položaju, ko sva bila oba brez plesnih partnerjev. Takrat je padla odločitev, da bova skupaj začela tudi plesno pot.

Kaj vama je pri drug drugem najbolj všeč? Zakaj sta se zaljubila?

Jure: Sprva, ko sem spoznal Milano, mi je v oči padel njen nasmeh, iskrive rjave oči ter njena pozitivna energija. Čez čas sem spoznal, da z njo ni nikoli dolgčas, saj se vedno rada skupaj pošaliva in imava enake skupne vrednote.

Milana: Ko sem ga prvič videla, sem takoj začutila, da je poseben. Po določenem času so se moji občutki izkazali za prave in ugotovila sem, da brez njega ob sebi čutim praznino v srcu. Zaljubila sem se v vsak delček njega in skupaj deliva toliko radostnih trenutkov.

Ali je včasih naporno, ker preživita skupaj ves čas – na treningih in potem še doma?

Oba: Niti malo! Skupaj nama ni nikoli dolgčas. Na treningih se posvetiva izključno treningu. Ko pa nisva na treningu, pa posvetiva čas drug drugemu.