Drama v Parizu

FOTO: Oborožena roparja Kim Kardashian olajšala za več milijonov evrov nakita

M.K./STA
3. 10. 2016, 08.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Oborožena in zamaskirana moška, oblečena v policista, sta v nedeljo v njeni luksuzni rezidenci v Parizu oropala ameriško zvezdo resničnostnih šovov Kim Kardashian.

Profimedia
Ameriška zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je dogodek globoko pretresel, fizično pa ni poškodovana.

Policija dokončne ocene ukradenega nakita še ni imela. Iz sodnega vira pa je nemška tiskovna agencija dpa izvedela, da so zvezdnici ukradli za okoli devet milijonov evrov nakita, med drugim štiri milijone evrov vreden prstan in škatlo za nakit, vredno pet milijonov evrov. Roparja sta ji grozila s pištolo.

Po nekaterih virih naj bi pred rezidenco v nedeljo zvečer prišlo pet oboroženih moških, od katerih sta nato dva vstopila v zgradbo.

"Globoko je pretresena, a fizično ni poškodovana," je povedala njena tiskovna predstavnica Ina Treciokas. Tiskovna predstavnica ni pojasnila, ali je bil rop edini motiv incidenta, policija pa dokončne ocene ukradenega nakita še nima.

Kardashianova se te dni mudi v Parizu na tednu mode, z njo pa sta tudi mati Kris in sestra Kendall.

Profimedia
Jasmine Sanders in Terrence J sta ob 4,30 zjutraj zapustila prizorišče ropa, kjer je ob navzočnosti številnih policistov potekala preiskava.

Mož Kardashianove, raper Kanye West je takoj, ko je slišal, kaj se je zgodilo, prekinil nastop, ki ga je imel na festivalu Meadow v New Yorku.

Pred luksuzno rezidenco v Parizu v mondeni četrti Madeleine, kjer so nastanjene Kardashianove, se je danes zbrala množica novinarjev in oboževalcev zvezd televizijskega resničnostnega šova. Območje varuje policija.

Kim je po zaslišanju na policiji danes že odpotovala iz Pariza.