Mladi glasbenik

Isaac z ženo širi ljubezen

mv
2. 10. 2016, 12.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Argentinec Isaac Palma je v prvi oddaji Slovenija ima talent gledalce v dvorani in pred malimi ekrani osvojil ne le s prepričljivim vokalom, ampak tudi s svojo ganljivo ljubezensko zgodbo, ki jo zdaj lahko gledamo tudi v videospotu skupine Atomik Harmonik!

youtube
Golobčka sta s svojo ljubeznijo navdih vsej Sloveniji.

Petindvajsetletni pevec, ki je pred časom rodno Argentino zamenjal za Ptuj, od koder prihaja njegova izbranka Patricija, s katero sta se pred osmimi meseci tudi poročila, je navdušil Slovence. Ne le da število njegovih oboževalcev po nastopu v oddaji Slovenija ima talent vsak dan narašča, tudi ogledov njegovih videov je vse več.

youtube
Isaac in Patricija nastopata v novem videospotu v izvedbi stare uspešnice skupine Ritem Planet Ustnice brez poljubov.

Isaac in Patricija s svojo ljubeznijo navdihujeta Slovence.

Isaaca in njegovo Patricijo lahko gledamo tudi v novem videospotu skupine Atomik Harmonik, ki je naredila priredbo pesmi Ustnice brez poljubov, ki jo je v poznih 90. letih prepeval Ritem Planet. V videospotu igrata zaljubljeni par, pri čemer Issac poje svoji izbranki. Pripravi ji tudi romantično presenečenje, nato pa ji izroči zaročni prstan. Isaac se je za povabilo k sodelovanju zahvalil tudi Janiju Pavcu. »Odlična muzika! Velik objem, Jani, najboljše darilo za naju, hvala,« je zapisal pod videospotom.

youtube
V videospotu skupine Atomik Harmonik je Isaac ponovno zasnubil svojo drago.

Najraje poje latinskoameriške in balkanske pesmi

Mladi glasbenik, ki sta mu selitev v Slovenijo in dejstvo, da še ni našel službe, omogočila, da se bolj posveča petju in sledi svojim sanjam, na spletu redno objavlja svoje priredbe, poleg skladb latinskoameriških skupin Camila in Reik pa rad prepeva tudi balkanske pesmi.