Preiskava

Pri ropu zvezdnice resničnostnih šovov nekaj smrdi

R.T.
4. 10. 2016, 15.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Preiskava ropa starlete brez razloga Kim Kardashian je v polnem teku.

Profimedia
Kim je odhitela domov v ZDA.

Instagram
Kim je poskrbela, da so vsi vedeli, kako drag prstan nosi.

Kriminalistom je povsem razumljivo, da so lahko dobro organizirani malopridneži brez pretiranih težav prišli skozi glavni vhod v stavbo, kjer je bivala 35-letna Kim. Uganka pa je, kako so se prebili v sam luksuzni apartma.

Vhodna vrata apartma so prvovrstno protivlomno zaščitena, ostala pa so tudi nepoškodovana. Kim je bila v apartmaju sama, obdana z nakitom vrednim več milijonom evrov. Je sredi noči odprla vrata neznancem? Malo verjetno. Kdo je torej odprl vrata?

Nekaterim se zdi sumljivo tudi, da je Kim že včeraj zapustila Pariz. Pri takšnem ropu je v navadi, da oškodovanec ostane še nekaj dni »na kraju zločina« in sodeluje s preiskovalci. Res pa je, da je Kardashianova z aktualnimi objavami lokacij na družabnih omrežjih po eni strani kar klicala, da jo ob primernem trenutku obiščejo tatovi. 

Pojavljajo pa se tudi ugibanja, da bi lahko bil rop zrežiran, kot je zrežirano celotno življenje 35-letne zvezde resničnostih šovov. Policija mora zadevo kljub temu vzeti resno in se podati v lov za roparji, ki naj bi si prisvojili za okoli 10 milijonov nakita.