Presenečenje

Veliko praznovanje, 9 let Radia Aktual

b.p.
4. 10. 2016, 11.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Radio Aktual se tudi letos tradicionalno vrača na največji oder v Dvorani Stožice, kjer bo 2. decembra skupaj z desettisočglavo množico v družbi najbolj priljubljenih glasbenikov v regiji praznoval deveti rojstni dan

mediaspeed
Lomilec ženskih src Petar Grašo bo 2. decembra prvič letos nastopil skupaj s svojo izbranko Danijelo Martinović.

Najbolj poslušan slovenski radio Aktual, ki se že ponaša s petimi razprodanimi koncerti v Hali Tivoli in Dvorani Stožice, kjer je vsa leta pognal množico na noge s poskočnimi ritmi odličnih izvajalcev iz Hrvaške in Slovenije, bo tudi letos pripravil nepozabno zabavo. 

Kot vedno bo tudi letos glasbeni spektakel vodil zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas in Aktualov radijski voditelj Klemen Bunderla, ki bo spremljal pester program legendarnih izvajalcev in postregel z mnogimi skritimi presenečenji. Da bo zabava v pravem mediteranskem stilu, bodo na odru poskrbele legendarne in večne dalmatinske zvezde. Petar Grašo, lomilec ženskih src, bo letos prvič nastopil skupaj z Danijelo Martinović, ki je znana po poskočnih in zabavnih ritmih. Za dodaten pridih Dalmacije bo poskrbel legendarni Mladen Grdović, obiskovalce bo z nežnim in romantičnim vokalom pobožal tudi Jole ali Joško Čagalj, Klapa Rišpet pa bo poskrbela za umiritev bitja srca. Za spektakularni konec nas bo ponovno pognala na noge vedno energična in nasmejana slovenska pop izvajalka Manca Špik v duetu s Kvatropirci, seveda pa se tudi letos obetajo skriti gostje, ki bodo ostali skrivnost do koncerta.