Močne, lepe in gole

Po goli Lindsey še gola Tina?

mv
5. 10. 2016, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Ameriška smučarka Lindsey Vonn je pred dnevi izdala svoj knjižni prvenec Strong is the new beautiful, v kateri ženskam svetuje glede zdravega življenjskega sloga. Ob tej priložnosti se je slikala gola, mi pa se sprašujemo, ali ji bo zdaj sledila tudi njena največja konkurentka Tina Maze!

instagram
Pogumna Lindsey gola v smukaški pozi.

youtube
Tina Maze je del krpic več kot uspešno odvrgla v reklamni kampanji za švicarske smuči.

Lindsey Vonn je pred kratkim začela predstavitveno turnejo knjige, v kateri ženskam svetuje glede zdravega življenjskega sloga in pozitivnega odnosa do življenja. Knjigo Strong is the new beautiful je najprej predstavila v New Yorku, na vabilo na dogodek pa je umestila fotografijo, na kateri pozira povsem gola.

»Končno je tukaj! Po letu in pol trdega dela in veliki osebnostni rasti bo moja knjiga od jutri na voljo v trgovinah. Kar 31 let je trajalo, da sem končno zadovoljna s svojim telesom, s tem, kdo sem in komaj čakam, da to delim tudi z vsemi vami,« je na instagramu zapisala smučarka. Lindsey gola pozira v smukaški pozi in ta fotografija bo zagotovo pritegnila pozornost, ki je dobrodošla pri promociji knjižnega prvenca.

instagram
Lindsey poleg svojega športnega talenta rada stavi tudi na svojo privlačnost.

Bo Mazejeva le odvrgla vse krpice?

youtube
Povsem golo fotografiranje je naša športnica do zdaj vztrajno zavračala.

Glede na to, da je že vrsto let največja Lindseyjina konkurentka in tekmica naša Tina Maze, se sprašujemo, ali se bo morda tudi ona lotila kakšnega podobnega podviga. Govorimo seveda predvsem o izdaji knjige, saj je Mazejeva že pozirala skoraj gola, ko je promovirala švicarsko znamko smuči. Tudi sicer se naša športnica odlično znajde pred kamerami in bi z lahkoto delala tudi kot model. Podobno kot Lindsey. Edina razlika med njima je ta, da je Mazejeva že nekajkrat odbila povabilo za golo slikanje, Vonnova pa se je očitno v prid lastne promocije odločila, da le odvrže vse krpice.