Paša za oči

Vrnitev rajske Nadiye

Alesh Maatko
4. 10. 2016, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V soboto se je v objemu dolgoletnega soplesalca Mihe Vodičarja, s katerim sta bila večkratna evropska in svetovna prvaka, na plesne odre vrnila mlada mamica Nadiya Bychkova.

Marko Delbello Ocepek
Ob pogledu na Nadiyo in Miha se zdi ples ena od najbolj preprostih stvari na svetu.

Zgodilo se je v šovu Birds of Paradise, ki ga lepotica ustvarja s kolegicami Ulo Šemole, Andrejo Vakselj in Tadejo Pavlič. Latinski temperament, ki je rdeča nit dogodkov, v katerih se glasba prepleta s plesnimi, pevskimi in akrobatskimi nastopi, je sicer v zadnjem času tudi pri nas vse bolj priljubljen, ne le v klubu Cirkus, ampak tudi na valovih Radia Salomon, kjer vam Ajda in Nicolle z latinoritmi postrežeta dvakrat tedensko v oddaji La hora feliz. Edini, za to glasbo specializirani oddaji v Sloveniji lahko prisluhnete tudi na www.radiosalomon.si.

Marko Delbello Ocepek
Rajske ptice: Nadiya, Ula, Andreja in Tadeja

Vrhunska forma

Nadiya Bychkova je junija letos prvič postala mamica. S partnerjem Matijo Škarabotom sta malčico poimenovala Mila, vse ostale informacije, povezane s hčerko, pa želi plesalka predvsem zaradi slabih izkušnjah z deljenjem svoje zasebnosti v prejšnjih razmerjih tokrat ohraniti zase. Glede plesnih odrov je imela zadnji nastop marca, kondicijske treninge pa je začela že konec julija. »Premor sploh ni bil tako dolg, kot se je mogoče zdelo,« nam je pred kratkim zaupala Nadiya, ki je v soboto pokazala, da je znova v vrhunski formi in prava paša za oči.