Super balkanska babica

VIDEO: Neda Ukraden predstavila svojega »ljubimca«

Alesh Maatko
30. 9. 2016, 21.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Neda Ukraden, ki je letos spomladi pri 66 letih presenetila z novo ploščo, nikakor ne počiva. Na albumu, ki nosi naslov Terapija, je 20 pesmi, nekatere so že dobile videoupodobitev, najnovejša, ki jo je Neda predstavila širši publiki, pa nosi naslov Ljubavnik.

Osebni album
Ob predstavitvi sta bila navzoča tudi Nedina hčerka Jelena in zet Predrag.

Pesem Ljubavnik govori o ženski, ki je zaljubljena v napačnega moškega. On jo vara, ona pa se nima komu izpovedati, saj si je konec koncev sama kriva, odločila se je zanj. Kot pravi Neda, je to zgodba o klasični ženski situaciji, v kateri se bo našel marsikdo.

Zaupanje

Osebni album
Promocije novega albuma Terapija se je udeležila tudi Lepa Brena.

»V ljubezni se vedno dogajajo nepredvidljive stvari in včasih naredimo napako ter zaupamo napačni osebi. To ni nič hudega, samo, kot pravi pesem, nimamo za kaj jokati. Priznati si je treba, kako je v resnici, dvigniti glavo in iti naprej,« nam je zaupala Neda.

V spotu poleg nje nastopata fant in dekle, ki odigrata zgodbo pesmi. Zanimivo pa je, da je dekle, ime ji je Milica, Nedina sorodnica. Devetnajstletna Milica je prva hčerka Nedinega zeta, ki ima z njeno hčerko Jeleno tri otroke. Poleg Milice v spotu igra njen fant Luka, ki v resničnem življenju ni tako slab, kot je moški v pesmi. »Nisem želela najeti manekenov in profesionalnih igralcev, ker je potem vse enako. Vsi najemamo iste ljudi in na koncu so vsi spoti videti enako, iste osebe gledamo v petih spotih. Zato sem se raje odločila, da angažiram Milico in Luka. Onadva sta super, Milica je del moje družine, Luka pa je njen fant in naš sodelavec, saj v hčerkini otroški igralnici zabava otroke,« je zaključila superbabica.