Tin Vodopivec

Bo postal najbolj smešen človek na svetu?

b.p.
30. 9. 2016, 12.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Priljubljeni stand up komik Tin Vodopivec, ki bo začel razveseljevati na Radiu Aktual, kjer bo skupaj z Borisom Kobalom vsak dan imel Aktualov servis, se trenutno ukvarja tudi z velikim tekmovanjem za najbolj smešnega človeka na svetu.

Grega Wernig
"Nemec samo pomežikne, pa ima več glasov, kot jih dobi pri nas predsednik na volitvah."

Eden največjih comedy klubov na svetu Laugh factory je razpisal tekmovanje, v katerem tekmuje 89 komikov iz 56 držav, med njimi je tudi naš Tin Vodopivec.

»Kljub temu da smo majhni, mislim, da smo Slovenci žilavi in odporni. Kot komarji sredi poletja. Ne moreš nas kar odgnati. Tako je tudi s tem tekmovanjem. Že v startu so pozabili objaviti moj video, potem pa te dajo v konkurenco z Rusi, Američani, Nemci ... kdo dobi več glasov. Nemec samo pomežikne, pa ima več glasov, kot jih dobi pri nas predsednik na volitvah. Ampak se ne damo. Če zmagam, bom polovico nagrade 100.000 dolarjev dal v dobrodelne name in gol tekel skozi Ljubljano. To zadnje bo za lasten užitek, za mimoidoče pa bolj nočna mora,« je v šali komentiral Tin, za katerega lahko glasujete na spletni strani http://indi.com/7gt22.