Stara ljubimca

Tina G. in Mitja skupaj preživela noč

mv
29. 9. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Že kar nekaj let je minilo od tega, ko sta bila igralka Tina Gorenjak in režiser Mitja Okorn par, a ljubezen med njima še vedno živi. Nedavno sta skupaj preživela noč, a ne tako, kot morda mislite!

Facebook
Tina je na facebooku objavila fotografijo z Mitjo in pod njo pripisala, da sta z režiserjem preživela dolg in čudovit večer, ki se je zavlekel v jutro.

Tina in Mitja sta bila par več let, dokler se nista julija 2007 razšla in šla vsak po svoje. Vseeno pa ljubezen med njima nikoli ni zamrla, saj sta ostala tesna prijatelja, Mitja se je Tini celo zahvalil v odjavni špici svojega filma Pisma svetemu Nikolaju. Čeprav sta imela vmes oba druge partnerje, očitno vez med njima nikoli ne bo izginila. Nedavno sta ponovno sodelovala tudi pred in za kamerami, saj je Tina igrala v reklami, ki jo je Okorn prišel posnet v Slovenijo. »Pa sva zopet skupaj preživela čudovit večer, ki se je zavlekel pozno v noč oziroma v jutro. :-D Ker smo takoooo doooolgo snemali,« se je pošalila igralka in objavila fotografijo, na kateri se stiska k Mitji.

Mediaspeed
Igralka in režiser sta leta 2007 zaključila večletno razmerje.

Ne spomni se, kdaj se je nazadnje ljubila

Tina, ki je letos praznovala 44. rojstni dan, je sicer na pragu novih projektov, videli jo bomo namreč lahko v novi sezoni serije Ena žlahtna štorija, ki se je pred dnevi vrnila na male zaslone. Kakšno vlogo so ji namenili ustvarjalci zgodbe, bomo videli kmalu, je pa Tina ob tej priložnosti odgovorila tudi na nekaj žgečkljivih vprašanj novinarke Planet TV, ki serijo predvaja. Tako je recimo priznala, da se ne spomni, kdaj se je nazadnje ljubila, in meni, da je to precej žalostno. Prav tako je priznala, da se zaradi rumenih revij ne sonči več zgoraj brez in da ne bi imela nič proti, če bi se njena hči nekoč odločila, da se sleče za moško revijo.