Danes pojejo njeno pesem

Nekoč so imeli zaradi nje mokre sanje

am
29. 9. 2016, 18.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

San Di Ego, ena najbolj koncertno aktivnih glasbenih skupin pri nas, pripravlja drugo ploščo, ki jo bo tudi tokrat izdala pod okriljem založbe Dallas Records.

Osebni album
San Di Ego

Zagotovo nas čaka odličen izdelek, saj so poleg novih zanimivih avtorskih skladb svoj delež prispevali tudi znani slovenski avtorji, kot so Aleš Klinar, Aleksander Mežek, Tadej Vasle, Nino Ošlak in Igor Pirkovič.

Posebnost plošče pa bo vsekakor priredba pesmi, ki je močno zaznamovala glasbeno sceno osemdesetih let. Govorimo o Touch me, ki jo je pela seksapilna Samantha Fox in burila sanje takratnih mladeničev. Izbira komada se ujema z njegovo trideseto obletnico, zato se je skupina San Di Ego odločila, da poleg priredbe posname tudi »live« videospot, ki najbolje prikaže pristno energijo benda.

Instagram
Samantha Fox je bila pravi simbol seksa.

Samantha bo pesmi lahko prisluhnila šele čez mesec dni, saj je trenutno vključena v angleško verzijo popularnega resničnostnega šova in zato izolirana od zunanjega sveta. Tako sandiegovci kot njihovi oboževalci in sam Samanthin menedžment verjamejo, da tudi pevka ne bo ostala ravnodušna, saj je različica njenega največjega hita naravnost prepojena z odličnim rockerskim zvokom in energijo.