Dara Bubamara

Gola, osovražena in brez denarja

mv
30. 9. 2016, 20.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Sodišče je odločilo, da mora srbska pevka Dara Bubamara svojemu nekdanjemu prijatelju plačati odškodnino milijon srbskih dinarjev, ker ga je po krivem obtožila, da je v javnost poslal njene gole fotografije.

Dara z nekdanjim prijateljem Nenadom Drljanom, s katerim se zdaj vlačita po sodiščih.

V začetku leta so v javnost prišle žgečkljive fotografije in sporočila, ki jih je starleta Dara Bubamara pošiljala športnikom, za to pa obtožila Nenada Drljana, ki jo je marca posledično tožil zaradi obrekovanja in uničevanja ugleda. Drljan je nedavno tožbo tudi dobil in sodišče je odločilo, da mu mora Dara plačati malo manj kot osem tisoč evrov odškodnine. Drljan je po dobljeni tožbi javno izjavil, da ji oprosti pornoškandal. »Naj ji bo, čeprav sem ji ves čas res stal ob strani in ji kupoval pregrešno drage stvari, kot so čevlji, torbice, potovanja, motor, in še bi lahko našteval,« je dejal.

Trdi, da ji dolguje ogromno denarja

Dara prijatelju ne želi plačati odškodnine, trdi, da je on tisti, ki ji dolguje ogromno denarja.

Bubamara njegove trditve seveda zanika. »Sram naj ga bo! Ko so vsi bežali od njega in je ostal popolnoma sam, sem mu stala ob strani. Nikoli nisem rekla, da je bil zagotovo on tisti, ki je fotografije poslal v javnost, nedvomno pa je eden od osumljenih, saj je edini imel geslo mojega telefona. Ljudje ga poznajo in vedo, kako poseben je. Vedo tudi, da mi je dolžan veliko denarja. Psihično je bolan in jaz sem bila tista, ki mu je plačala zdravljenje in ga držala za roko ves čas. Nekoč sem mu zaupala in mu posodila celo sto tisoč evrov,« je besna pevka in je že napovedala, da se bo na odločitev sodišča pritožila. »Želim samo, da mi vrne denar, ki mi ga dolguje. Vem, da bo resnica prišla na dan,« je prepričana Dara, ki bo v prihodnje verjetno bolj previdna glede tega, komu zaupa.