Zabava

Dara Bubamara osvaja moža Seke Aleksić

Lady
27. 10. 2014, 01.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Na srbskem glasbenem prizorišču se je razvnel pravi spopad dveh priljubljenih pevk. Seka Aleksić je zalotila estradno kolegico in zdaj že nekdanjo prijateljico Daro Bubamaro, da nagovarja njenega moža in ga osvaja s pomenljivimi telefonskimi sporočili.

Sprva si je mislila svoje in bila celo prepričana, da gre za potegavščino, nato pa so sporočila prihajala ob čedalje poznejših urah in tudi vsebina je bila vse bolj vroča in neposredna. Na plan je udaril temperament in na družbenem omrežju je Seka povedala, kar ji leži na duši.

"Ali tvoj mož ve, s čim se ukvarjaš??!"

Sporočila, ki jih z dragim prebirava ob poznih urah, so naravnost smešna in težko jih je brati, ne da bi se režal na ves glas. A kljub vsemu, draga in zdaj že nekdanja prijateljica, vse ima svojo mejo, zato ti predlagam, da se ne igraš z mano in najinim potrpljenjem. Ali tvoj mož ve, s čim se skrivaj ukvarjaš in kdo je, kot sama praviš, tvoje tiho hrepenenje? Ali kdaj pomisliš, kako mu bo pri srcu, ko bo spoznal, kaj njegova 'mačka' počne pozno ponoči? Brez skrbi, od naju za zdaj ne bo izvedel, seveda če se umiriš, drugače pa te bom z imenom in priimkom razkrinkala na svojem blogu,« je bila ostra Seka, ki je že pred dnevi namignila, da gre za pevko Daro. Ta pa o vsem skupaj le modro molči in zatrjuje, da se ji s takšnimi neumnostmi res ni treba ukvarjati. A le počakajmo na razplet te zvezdniške spletke.