SPECIALITETA

»Name se spravljajo, ker sem tujka!«

bp
9. 9. 2016, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Letošnji šov Kmetija: Nov začetek je že na začetku postregel z zanimivimi prigodami tekmovalcev, preobrati in čustvenimi izpadi. In zdaj so na posestvu spet tekle solze… zaradi »eksotičnega« zajtrka.

Planet TV
Tekmovalci so Gannino »specialiteto« dobesedno izpljunili, jezni, da je šlo toliko hrane v nič.

Zajtrk je bil razlog, da so na posestvu šova Kmetija: Nov začetek spet tekle solze. Tekmovalci so Gannino »specialiteto« dobesedno izpljunili.

Vesela Ukrajinka je namreč večer prej sotekmovalcem predlagala, da bi ona poprijela za kuhalnico in poskusila skuhati nekaj, kar bo napolnilo njihove želodce. Priprava jedi, ki jo sestavljajo krompir, koruzna moka in jajca, se je milo rečeno izjalovila. Jed je bila sicer videti dobro, ko pa so jo nekateri tekmovalci pokusili, so jo pri priči izpljunili. Krompir namreč sploh ni bil kuhan.

Ganna Baznyk, tekmovalka šova KNZ Ne morem verjeti! Name se spravljajo samo zato, ker sem tujka! Groza!

Lidija, ki je bila nekoliko užaljena, ker ji je Ganna prevzela vlogo kuharice, je zato Ganno takoj napadla in se obregnila ob njeno kuhinjo, omenila pa je tudi, da je zato, ker prihaja iz Ukrajine, navajena drugačne kulinarike kot drugi. Tudi nekateri drugi tekmovalci, z vladarjem vred, so bili jezni, saj je zaradi neužitne jedi v nič šlo kar nekaj hrane, ki pa jo krvavo potrebujejo. Ganna je prepričana, da so se sotekmovalci nanjo spravili samo zato, ker je tujka, ob tej izpovedi pa je tudi potočila nekaj solz.