Tajni dogovor

Po ločitvi še pet let ne sme biti z drugim

R.T.
8. 9. 2016, 19.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V zameno za svobodo in denar pristala na absurdne pogoje?

Moški, s katerimi je v razmerju Katie, ne smejo spoznati Suri.

O ljubezenskih razmerjih Katie Holmes v javnosti ni slišati besede - po ločiti od Toma Cruisa. In če so se nekateri spraševali, ali si Katie po ločitvi ne upa več zaljubiti, pa očitno to ne drži, če gre verjeti poročanju portala Radar Online. Pišejo namreč, da sta Tom in Katie po ločitvi sklenila skriven dogovor, da je lahko Katie uradno v razmerju z drugim moškim šele pet let po koncu ločitve. Kar pomeni leta 2017.  

"V dogovoru, ki ga je Katie podpisala, piše, da ne sme govoriti o Tomovi naklonjenosti do scientologije in da ne sme biti javno v razmerju z drugim mnoškim pet let od dneva, ko sta podpisala ločitev," trdi vir, ki dodaja, da je Katie dovoljeno, da ima razmerje, samo ne na očeh javnosti. Poleg tega Katijini moški ne smejo spoznati hčerke Suri in ne smejo biti niti v njeni bližini.  

"Katie si je obupano želela konca zakona in je pristala na te pogoje ter v zameno dobila 4,5 milijona ameriških dolarjev preživnine in še 5 milijonov dolarjev zase," še trdi vir informacij. Če bi prekršila pogoje, bi Katie ostala brez denarja.

Sicer pa vsa leta Katie v intervjujih ne želi odgovarjati na vprašanja glede njenih ljubezenskih razmerij po Tomu.