Rojstni dan

Jelena Rozga praznovala v objemu zaročenca

Alesh Maatko
8. 9. 2016, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Seksapilna Splitčanka, ki je zaročena s Stjepanom Hauserjem iz skupine 2Cellos, je pred kratkim praznovala 39. rojstni dan. Dan je z zaročencem preživela v Pulju in s tem prekinila niz praznovanj s svojimi oboževalci.

Mediaspeed
Čeprav sta zaročena, sta večkrat dejala, da se (še) ne nameravata poročiti.

Promo foto
Jelena Rozga lahko s svojimi 39 leti konkurira katerikoli osemnajstletnici.

Kot kaže, so številne ljubezni v preteklosti velikokrat spremenile običaje, na katere smo bili navajeni. Enako velja za priljubljeno hrvaško pevko Jeleno Rozga, ki je še do pred kratkim svoj najbolj veseli dan v letu praznovala preprosto na odru. In kaj je vzrok, da je bilo letos drugače?

Presrečna

»Nikoli nisem bila bolj srečna, zadovoljna in izpolnjena. Živim s polnimi pljuči, delam to, kar me osrečuje, poleg sebe imam partnerja, ki me ljubi. Nisem več obremenjena, veliko bolj sem sproščena kot prej, ko sem bila mlajša. Človek se s časom in leti nauči razvajati sam sebe. Bolj cenim svoj čas, svoje prijatelje, družino in življenje samo. Danes se več ne živciram glede stvari, zaradi katerih sem se včasih, ne vzamem si več nepomembnih stvari k srcu. A mladostni duh še vedno ostaja v meni, otroške duše ne bom nikoli izgubila,« nam je o letih zaupala pevka Jelena Rozga, ki lahko z zavidljivo postavo konkurira katerikoli mlajši kolegici.