James Bond

Kdo bo novi tajni agent 007?

b.p.
7. 9. 2016, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Igralec Daniel Craig, ki je Bonda upodobil v filmih Casino Royale, Kvantum sočutja, Skyfall in Spectre, je že pred časom zavrnil ponudbo za peti in šesti del, a zdaj mu ponujajo še več denarja.

Reuters
Craig je tik pred koncem snemanja zadnjega filma izjavil, da bi si raje prerezal žile na zapestju kot še enkrat upodobil agenta 007.

Britanski zvezdnik Daniel Craig, ki je tajnega agenta 007 upodobil štirikrat, je po koncu snemanja filma Spectre povedal, da se dokončno poslavlja od vloge. Studio pa ga ni bil pripravljen izpustiti in mu je za naslednja dva dela ikoničnega filma ponudil vrtoglavih 88 milijonov evrov. Igralec jih je, ne boste verjeli, zavrnil.

arhiv
Temnopolti igralec Idris Elba je menda najresnejši kandidat, da zamenja slavnega Daniela Craiga kot Jamesa Bonda

Zdaj ameriški mediji poročajo, da nihče še ni rekel zadnje besede, saj je produkcijski gigant Sony Craigu ponudil še višjo vsoto, natančneje 150 milijonov dolarjev. Najverjetneje pa niti s tem ne bodo prepričali igralca, ki je tik pred koncem snemanja zadnjega filma izjavil, da bi si raje prerezal žile na zapestju kot še enkrat upodobil agenta 007. Prav tako mu ne manjka drugih ponudb ali denarja.

Po Craigovih izjavah so se takoj začela ugibanja, kdo bi lahko bil novi Bond, če igralec zares zapusti filmsko franšizo. V igri za vlogo naj bi bila Idris Elba in Tom Hiddleston, med možnimi novimi imeni za agenta 007 se pojavlja še Aidan Turner, nekateri pa so namigovali, da bi Bond lahko postala tudi ženska. Končna odločitev bo v rokah producentke Barbare Broccoli, okoli katere se že sukajo številni igralci, ki imajo neskončno željo postati najbolj slavni tajni agent na svetu.

arhiv
Med možnimi novimi imeni za agenta 007 se pojavlja še Aidan Turner, nekateri pa so namigovali, da bi Bond lahko postala tudi ženska.